Functioneel beheer van AFAS

Altijd een expert in de buurt die je helpt met AFAS.
Haal meer uit je AFAS Software met onze beheerservice. Besteed je AFAS-beheer aan ons uit voor onderhoud en optimalisatie door ervaren AFAS Experts. Zo kun jij je focussen op jouw organisatie. Je bespaart tijd en de software blijft altijd optimaal werken.

Zorgeloos je AFAS software beheren? Ontdek hoe

Wil je meer tijd overhouden voor belangrijke dingen? Met functioneel beheer van AFAS door VOXTUR hoef jij je geen zorgen meer te maken. Onze AFAS Experts zorgen ervoor dat alles goed werkt, zodat jij je kunt richten op de interne organisatie.

Wij beheren en optimaliseren AFAS en lossen incidenten snel op. Dit betekent dat jij je kunt focussen op nieuwe ideeën en plannen, terwijl wij zorgen voor de technische kant.

Beheer as a Service AFAS

Wat doet functioneel beheer van AFAS?

Functioneel beheer van AFAS zorgt ervoor dat jouw software goed en efficiënt werkt. Wij passen de inrichting aan, regelen wie toegang heeft en houden AFAS updates in de gaten. Ons team werkt nauw met je samen, zodat de software precies doet wat nodig is voor jouw organisatie.

De samenwerking betekent dat we goed luisteren naar wat jij nodig hebt en dit snel voor je regelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het bijhouden van wettelijke wijzigingen
  • Het optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • Het aanpassen van rapportages


Het doel? Jij en je team kunnen makkelijk en fijn werken met AFAS.

Echte verbinding bij Plato Group

Binnen VOXTUR werken verschillende mensen met verschillende expertises, en dat maakt dat je niet één smaak krijgt, maar het beste van alle werelden. Ze zetten hun diversiteit goed in en dat is voor de implementatie goud waard.

De voordelen van het functioneel beheer uitbesteden

Denk je erover om het functioneel beheer van AFAS uit te besteden? Hier zijn 3 goede redenen:

Zij gingen je voor

Kies de beste dienstverlener voor functioneel beheer van AFAS

De juiste partner kiezen is belangrijk. Wij kennen de uitdagingen waar organisaties zoals die van jou mee te maken hebben en bieden oplossingen waarmee jij weer digitaal voorop loopt.

Wij zijn flexibel, snel beschikbaar en staan klaar om te helpen. Of dat nu bij jou op locatie is of vanaf afstand. Neem contact met ons op en maak jouw werk makkelijker.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.