Functioneel beheer van AFAS

Altijd een expert in de buurt die je helpt met AFAS.

Als je de software van AFAS gebruikt voor jouw digitale bedrijfsprocessen is het essentieel dat je deze ook beheert. Alleen door de software met een vaste regelmaat te beheren en te optimaliseren zorg je ervoor dat deze van meerwaarde blijft voor jouw organisatie.

Het functioneel beheer van AFAS kost tijd. Tijd die er niet altijd is. Daarom is het fijn dat je functioneel beheer van AFAS ook kunt uitbesteden.

Maar dat niet alleen. Onze AFAS beheerders laten je ook gelijk zien welke optimalisatiekansen er zijn en ondersteunen je bijvoorbeeld ook bij het verwerken van de salarisadministratie.

Voor als je het helemaal wilt uitbesteden...

Wil jij het volledige beheer van AFAS uitbesteden? Dan zijn wij er voor je. Onze functioneel beheerders zijn als het ware een verlengstuk van jouw organisatie.

We brengen de huidige inrichting in kaart waarna we starten met het inrichten van een beheersportaal. Zo weet iedereen binnen jouw organisatie waar ze terecht kunnen bij vragen over de software van AFAS.

Alle aanvragen worden op een centrale plek vastgelegd en via het portaal behandeld, zodat jij ook altijd aantoonbaar hebt welke vragen zijn beantwoord en welke functionaliteit is geimplementeerd of geoptimaliseerd.

Heb je liever structureel functioneel beheer van AFAS bij jou op locatie? Ook dan zijn wij er voor je.

Beheerorganisatie
Een extra paar handen

...of voor een extra paar handen en ogen...

Als jij als functioneel beheerder de software van AFAS gebruikt dan komt er veel op je af. Veel functionaliteit, regelmatig nieuwe updates en gebruikers die wensen of vragen hebben over de software.

Daarom is het fijn dat er altijd een functioneel beheerder van VOXTUR met je meekijkt en werk voor je uit handen neemt.

Wij ondersteunen je bij het beheer van AFAS (zowel op het gebied van functioneel beheer als applicatiebeheer AFAS), geven je advies over de implementatie of optimalisatie van functionaliteit in de software en richten het voor je in.

Dit kan op afstand of fysiek bij jou op locatie: net wat jouw voorkeur heeft.

...Onze AFAS functioneel beheerders zijn er voor je

Kies je voor VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Functioneel beheer van AFAS door VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Nog een stapje verder e1654252965720

Neem contact met ons op

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.