AFAS Consultancy

Loop voorop met digitale bedrijfsprocessen
Sta je aan het begin van de implementatie van AFAS? Of gebruik je het al een tijdje. Met AFAS consultancy van VOXTUR haal je een AFAS Expert in huis die niet loslaat voordat de software aansluit op jouw behoeften.

AFAS inrichten of optimaliseren?

De software van AFAS zit vol mogelijkheden en biedt enorm veel voordelen. Fantastisch, maar daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dus waar begin je?

Een AFAS consultant van VOXTUR helpt om je bedrijfsprocessen te standaardiseren, te digitaliseren en te automatiseren. En laat niet los voordat je samen digitaal voorop loopt.

IBU LSI laptop overleg scaled

Hoe werkt AFAS Consultancy?

Als je met AFAS gaat werken, komt er veel op je af, maar je staat er niet alleen voor. Onze AFAS consultants zijn er om je te ondersteunen met advies, begeleiding en ook de inrichting van de software van AFAS.

De implementatie van AFAS is een moment waarop consultancy onmisbaar is. Natuurlijk: AFAS biedt een uitgebreide standaardfunctionaliteit, maar het is belangrijk dat de software ook echt aansluit bij de specifieke veranderingen die je voor ogen hebt.

Onze AFAS experts stellen veel vragen, duiken diep in de processen en leven ons in jouw organisatie in. Pas daarna richten we samen met jou AFAS in.

Het resultaat van AFAS consultancy? Het werk wat je doet is weer zinvol, jouw organisatie en de processen zijn klaar voor de toekomst en strategische keuzes maak je op basis van data.

VOXTUR levert

VOXTUR maakt de dingen die wij bedenken mogelijk. En de snelheid in schakelen is voor ons heel fijn. Door de voortdurende coronacrisis wilden wij bijvoorbeeld ook een geautomatiseerd thuiswerkbeleid opzetten en in binnen een week stond dit al live. Zeleveren waar zij voor staan en wij kijken uit naar alle vervolgprojecten.

De voordelen van AFAS consultancy

Denk je erover om een AFAS consultant van VOXTUR in te schakelen? Hier zijn 3 goede redenen:

Zij gingen je voor

Meest gestelde vragen

Zeker! VOXTUR is naast gecertificeerd AFAS implementatiepartner ook salespartner van AFAS. Dit betekent dat wij niet alleen de software mogen implementeren, maar je ook kunnen adviseren over hoe je de software het beste voor jouw specifieke behoeften kunt inzetten.

Na de implementatie van AFAS Software door onze AFAS consultants is het belangrijk om de software te blijven beheren. Door de inzet van functioneel beheer of BAAS (Beheer As A Service) ben jij verzekerd van software die niet alleen blijft doen waarvoor je deze hebt ingericht, maar ook geniet van nieuwe functionaliteiten zodra deze worden uitgeleverd.

Zelfs wanneer je jouw salarisadministratie wilt uitbesteden staan we voor je klaar.

Hier kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. De duur van de implementatie van AFAS is namelijk afhankelijk van welke functionaliteiten je wilt inrichten.

De implementatie van AFAS Software gaat gelukkig wel altijd op basis van een rijke standaard (template) waarin de meestvoorkomende bedrijfsprocessen al zijn ingericht. Zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Wanneer je aan de slag gaat met de implementatie van AFAS heeft dit een behoorlijke impact op jouw bedrijfsprocessen. Het is dus een traject waarbij het vertrouwen in jouw AFAS Consultant super belangrijk is.

Van alle AFAS Experts hebben wij een uitgebreid C.V. gemaakt waarin je de expertise en recente projecten van deze AFAS Consultant terugvindt. Wens je eerst persoonlijk kennis te maken met je consultant voordat je aan de slag gaat? Ook dat is geen enkel probleem, we maken graag kennis met je.

Het bijhouden van AFAS Updates doen we via onze Functioneel Beheer of BAAS (Beheer As A Service) dienstverlening.

Natuurlijk zijn we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de software van AFAS en wanneer je een functioneel beheerder of BAAS abonnement gebruikt kijken we doorlopend welke nieuwe functionaliteiten van AFAS ook voor jouw organisatie interessant zijn.

Is er een specifiek proces ingericht wat nu als een AFAS standaard wordt uitgeleverd? Dan beoordelen we het proces opnieuw zodat jij altijd gebruik maakt van de beste oplossing.

Aan de slag met AFAS consultancy?

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.