AFAS Consultancy

Loop voorop met digitale bedrijfsprocessen.

AFAS Consultancy nodig?

Als je AFAS gebruikt heb je software in huis met bijna onbegrensde mogelijkheden. Dit brengt heel veel voordelen met zich mee, maar ook uitdagingen: waar moet je bijvoorbeeld beginnen?

Een AFAS consultant inhuren van VOXTUR helpt je om jouw bedrijfsprocessen te standaardiseren, te digitaliseren en te automatiseren.

IBU LSI laptop overleg scaled

Voor als AFAS nieuw voor je is...

Als je gaat starten met de inrichting van de software van AFAS komt een boel op je af. Maar geen zorgen: wij zijn er om je te helpen en te voorzien van het beste AFAS advies.

Tijdens de implementatie van de software van AFAS is consultancy van essentieel belang. AFAS levert natuurlijk een rijke standaard uit, maar je wilt natuurlijk wel dat de verandering die je voor ogen hebt, ook realiteit wordt.

Onze AFAS consultants gaan je helpen deze verandering te laten werken. De AFAS experts van VOXTUR starten tijdens het implementatietraject met het in kaart brengen van jouw bedrijfsprocessen en de standaard die AFAS meelevert. Ze doorlopen daarbij drie fasen: standaardiseren-, digitaliseren- en automatiseren van jouw bedrijfsprocessen.

Hierdoor ben jij gegarandeerd van betere bedrijfsprocessen die, indien nodig, eenvoudiger zijn en aansluiten op de standaard van AFAS.

...of je het al een tijdje gebruikt...

De software van AFAS biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. Zonde als je er wel voor betaalt maar er geen gebruik van maak. Toch? Daar gaan we samen wat aan doen.

Onze AFAS consultants zijn altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteit in de software van AFAS en adviseren je pro-actief wanneer er nieuwe functionaliteit wordt uitgeleverd die van meerwaarde is voor jouw organisatie.

We delen onze kennis, geven je advies en helpen je met de implementatie zodat jij jouw digitale bedrijfsprocessen elke keer een beetje beter maakt.

...onze AFAS specialisten gaan je helpen

Kies je voor een AFAS specialist van VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

AFAS consultancy door VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Aan de slag met AFAS consultancy?

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.