Processen optimaliseren met AFAS

🛝 Optimaliseren kun je leren!

Gebruik je de software van AFAS? Dan mag het optimaliseren van processen niet ontbreken op jouw lijstje van vaste werkzaamheden.

Misschien is de optimalisatiefase nog wel belangrijker dan de implementatie van de software van AFAS. Sterker nog: het optimaliseren van processen met AFAS zorgt ervoor dat de software van AFAS van meerwaarde blijft voor jouw organisatie.

Van het implementeren van nieuwe functionaliteit...

Minstens drie keer per jaar (juni, oktober en december) levert AFAS nieuwe functionaliteit uit. In iedere versie zitten nieuwe, maar ook verbeterde functies in de software. De visie van AFAS is helder: iedere klant heeft dezelfde functionaliteit voor een vast bedrag per maand per gebruiker.

De frequentie waarop AFAS nieuwe functionaliteit uitlevert in combinatie met de hoeveelheid functionaliteit maakt het alleen lastig om telkens het maximale van de software te gebruiken.

Als gecertificeerd AFAS implementatiepartner houden wij je doorlopend op de hoogte van nieuwe functionaliteit en de meerwaarde daarvan voor jouw organisatie. We laten je niet alleen zien wat kan, we vertellen ook hoe je het optimaal gebruikt en richten het samen met jou in.

Eisenhower prioriteitenmatrix
voxtur-20220509_01

...Tot het optimaliseren van jouw AFAS inrichting...

Vaak wordt er alleen gekeken naar de implementatie van nieuwe functionaliteit en worden bestaande processen overgeslagen. Zonde, want ook hier valt een hoop eenvoud te halen.

Denk bijvoorbeeld eens aan een taak die telkens door dezelfde persoon direct wordt goedgekeurd. Of een zelfgebouwde inrichting die al lang vervangen is door een goede AFAS standaard. Zonde dat je dat nooit opnieuw beoordeelt toch?

Daarom controleren onze gecertificeerde AFAS experts ook regelmatig de bestaande inrichting van de software van AFAS. Waar kan het eenvoudiger of efficiënter? Welke functionaliteit is inmiddels ingehaald door een AFAS update? Alleen wanneer je regelmatig uit de dagelijkse sleur stapt en even helder nadenkt zie je waar de kansen liggen.

...Wij gaan je helpen met het optimaliseren van AFAS

Kies je voor processen optimaliseren in AFAS met VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Samen met VOXTUR processen optimaliseren met AFAS geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Wat is pre-boarding en wat kun je ermee?

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.