AFAS Partner

Kies voor een gecertificeerde AFAS implementatiepartner

Gebruik je de software van AFAS? Dan raakt dit direct essentiele bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie. Het is daarom belangrijk dat als jij aan de slag gaat met de implementatie of optimalisatie van de software, je kiest voor een gecertificeerde AFAS Partner.

Door te kiezen voor VOXTUR als gecertificeerde AFAS Partner, kies je voor een organisatie die intensief met AFAS samenwerkt en waarbij het kennis- en kwaliteitsniveau doorlopend wordt getoetst.

dienstverlenende partners

Wij zijn jouw AFAS implementatiepartner...

Als AFAS implementatiepartners zijn wij gecertificeerd door AFAS en hebben wij uitgebreide kennis van de software van AFAS om deze succesvol te implementeren. Uiteraard helpen wij je ook bij de optimalisatie van je processen of de ondersteuning van bijvoorbeeld je salarisadministratie.

Je schakelt ons in voor onder andere de volgende diensten:

  • AFAS Advies
  • Functioneel beheer
  • Verandermanagement
  • Conversies
  • Implementatie
  • Projectmanagement
  • Salarisverwerking

Zij gingen je voor

...met diverse AFAS experts...

Door de certificering als AFAS implementatiepartner werken bij ons ook diverse gecertificeerde AFAS experts. Deze AFAS experts worden ieder jaar getoetst door AFAS op het kennisniveau van de software van AFAS.

Onze AFAS experts hebben een kwalitatieve samenwerking met AFAS die gebaseerd is op inhoud, kennis, visie, houding en gedrag.

Hierdoor zorg wij, uiteraard samen met jou en samen met de software van AFAS, dat jouw digitale bedrijfsprocessen op een eenvoudige manier worden gestandaardiseerd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

Implementatiepartners
AFAS experts

...die altijd voor je klaar staan

Kies je voor VOXTUR als AFAS implementatiepartner dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Als AFAS implementatiepartner geven wij je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.