Overstappen op AFAS

🔄 Eenvoudig overstappen met VOXTUR

Heb je de keuze gemaakt om over te stappen op de software van AFAS? Allereerst van harte gefeliciteerd! Wij geloven erin dat je een goede keuze hebt gemaakt en dat je met de implementatie van AFAS verandering in jouw organisatie gaat laten werken.

Maar voordat je kunt gaan genieten van de voordelen van de software van AFAS moet je de software nog wel implementeren in jouw organisatie. Dat is een flinke klus maar geen zorgen: wij zijn er voor je.

Van inventariseren...

Een succesvolle overstap op AFAS start met een inventarisatie. Natuurlijk levert AFAS al een rijke standaard uit gebaseerd op de meer dan 12.000 klanten, maar deze standaard moet natuurlijk wel aansluiten op de eisen en wensen van jouw organisatie.

Kies je voor de software van AFAS, dan kies je voor verandering die werkt. Daarom is het essentieel dat je de huidige processen binnen jouw organisatie kritisch onder de loep neemt. Onze AFAS consultants helpen je jouw huidige bedrijfsprocessen te inventariseren en te standaardiseren. Alleen door de basis goed op orde te hebben voorkom je uitdagingen aan het eind van jouw overstap op AFAS.

byLiek-Voxtur-20210129_21
voxtur-20220103_009-2

...Implementeren en converteren...

Wanneer processen zijn geïnventariseerd en gestandaardiseerd kan worden gestart met het digitaliseren en automatiseren van jouw bedrijfsprocessen. De rijke standaard van AFAS is hierbij altijd het uitgangspunt. Want waarom zou je iets veranderen wat voor meer dan 12.000 andere organisaties goed werkt?

Natuurlijk kan het tijdens het overstappen op AFAS voorkomen dat processen niet volledig aansluiten op de standaard van AFAS. Onze gecertificeerde AFAS experts gaan dan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe deze aansluiting alsnog gemaakt kan worden. Alles om te zorgen dat jouw digitale bedrijfsprocessen eenvoudig en van meerwaarde blijven.

Een van de belangrijkste punten bij het overstappen op AFAS is de conversie. Samen kijken we naar de data uit jouw huidige softwarepakket, schonen we deze data op en bepalen we welke data wel of niet meegenomen moet worden tijdens de overstap.

Is er bijvoorbeeld een bewaarlicentie van jouw huidige softwarepakket? Of zijn audit-bestanden voor de accountant al voldoende? Een goede inventarisatie zorgt ervoor dat je vaak met een schone lei kunt beginnen.

...Naar optimaliseren...

Is de basis-implementatie uitgevoerd en zijn de functionaliteiten getest? Dan begint de communicatie en is er reden voor een feestje! Project afgerond? Jazeker. Klaar? Zeker niet. Na de implementatie van de software van AFAS start namelijk de optimalisatie.

Misschien dat bepaalde wensen tijdens de overstap op AFAS buiten Scope zijn gelaten of dat je toch nog zaken tegenkomt die eenvoudiger kunnen. Het succes van het werken met de software van AFAS zit in de doorlopende ontwikkeling en optimalisatie van de software.

Heb je hier nog geen capaciteit voor? Dan helpen we je met functioneel beheer of Beheer as a Service natuurlijk graag..

byLiek-Voxtur-20210129_30
voxtur-20220520_08

...Wij gaan je helpen overstappen op AFAS

Kies je voor het overstappen naar AFAS met VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Overstappen naar AFAS met VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.