AFAS ondersteuning

💁 Jouw specialist op het gebied van AFAS ondersteuning

Gebruik je de software van AFAS? Dan is het belangrijk dat je bij vragen snel verder kunt. Niet alleen omdat je jouw collega’s snel met de software wilt laten werken; als je de software van AFAS gebruikt raakt deze software essentiële processen in jouw bedrijfsvoering.

En zeg nou zelf: leveranciers die niet op tijd betaald kunnen worden of de verloning van medewerkers die niet soepel verloopt, dat wil je toch altijd voorkomen?

Voor als je even niet verder kunt...

Heb je tijdelijk AFAS ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld omdat jouw AFAS beheerder een langere tijd afwezig is of omdat de prioriteiten binnen jouw organisatie even anders liggen? Dan staan onze AFAS specialisten voor je klaar.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor AFAS support. Denk bijvoorbeeld aan het uitbesteden van functioneel beheer op afstand of bij jou op locatie, of onze dienst Beheer as a Service waarbij je voor een vast bedrag in de maand kleine inrichtingsvragen eenvoudig bij ons neer kunt leggen.

Welke optie je ook kiest: wij geven je de zekerheid dat je bij vragen snel beter verder kunt.

voxtur-20220509_01
voxtur-20220201_026

...Of juist meer uit de software wilt halen...

De software van AFAS ontwikkelt continu. Nieuwe functionaliteiten worden met een vaste regelmaat uitgebracht en zijn gewoon onderdeel van jouw abonnement bij AFAS. Zonde als je het niet gebruikt. Toch?

Helaas komt het regelmatig voor dat de tijd voor de implementatie van deze nieuwe functionaliteit ontbreekt. Of dat er vastgehouden wordt aan eigen inrichting terwijl de standaard van AFAS eigenlijk beter is.

Wil je het maximale uit de software van AFAS halen? Ook dan kun je op onze AFAS ondersteuning rekenen. We bekijken samen welke nieuwe functionaliteit AFAS heeft uitgeleverd, welke functionaliteit je al gebruikt en waar verbeterkansen liggen.

Samen maken we een ontwerp, documenteren we de nieuwe processen, richten het voor je in, testen we en communiceren we de nieuwe inrichting.

...Wij zijn er voor jouw AFAS ondersteuning

Kies je voor AFAS ondersteuning van VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

AFAS support door VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Rapportage Persoonsgebonden Mobiliteit 2024. AFAS Profit 2

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.