Projectmanagement

Efficiënter, sneller en met hogere kwaliteit

Elk project, groot of klein, moet op een slimme manier gemanaged worden. Door het slim managen van jouw project wordt de organisatie efficiënter, waardoor jij sneller en met een hogere kwaliteit jouw doel bereikt.

Onze projectmanagers helpen bij het managen van langlopende en korte projecten door gebruik te maken van de principes van Agile in combinatie met elementen uit Prince2.

Van een goed plan...

Slim projectmanagement start met een goed plan. Tijdens de introductie definiëren we de scope van het project. Hierin kijken we samen met jou naar de design principes, de gewenste resultaten, de haalbaarheid en wie er aan het project gaat meewerken.

Nadat we alles goed in kaart hebben gebracht ontvang je een projectplan dat goedgekeurd moet worden. Hierdoor voorkomen we misverstanden en managen we de verwachtingen.

AFAS implementatie

Zij gingen je voor

AFAS Support

...met een goede planning...

Een goede en realistische planning is van essentieel belang om jouw project op tijd, met een hoge kwaliteit en binnen budget te realiseren. Hiervoor gebruiken we de SMART-techniek waardoor we doelen specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdsgebonden maken.

Tijdens het project blijven we scherp op de status van de eindproducten en plannen we regelmatig evaluatiemomenten in om te zorgen dat we binnen scope, tijd en budget blijven.

...naar het beste resultaat

Is het eind van het project in zicht? Dan volgt er een decharge waarbij we de eindproducten overdragen. Natuurlijk is dit ook het moment om met elkaar een feestje te vieren, iets wat we zeker niet zullen laten.

Na het opleveren van het project plannen we samen met het projectteam altijd nog een evaluatie in om te kijken wat er goed ging en wat beter had gekund. Dit helpt je bij betere processen en het samenstellen van het meest efficiënte team voor een volgend project.

Change agents

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.