Projectmanagement

Organisaties zijn continu in ontwikkeling. Vaak resulteren deze ontwikkelingen in projecten. Deze projecten vragen veel van de interne organisatie, want de projectaken komen vaak bovenop de reguliere werkzaamheden. Ontbreekt het jouw organisatie aan tijd of expertise om van jullie project een succes te maken? Onze projectmanagers bieden een uitkomst. 

Kennis en ervaring

 

Onze projectmanagers leunen op  de kennis en ervaring van meer dan 400 uitgevoerde projecten. De combinatie tussen kennis, ervaring en soft skills, zorgen ervoor dat wij samen met onze klanten de projectdoelstellingen realiseren.  

 

AFAS partner die voor je werkt
Kuijpers
Landal Greenparks
WURTH
Samhoud
roompot
AFAS Partner Experts

AFAS implementatie

Het implementeren of optimaliseren van AFAS doen wij volgens de principes van Agile. Omdat Agile vereist dat de projectleden kennis moeten hebben van de software en deze kennis bij de start van een nieuwe implementatie vaak nog niet aanwezig is, hebben we de methodiek aangepast. Daarnaast gebruiken we bij grotere projecten ook elementen uit Prince2, zoals het opzetten van de projectstructuur en Governance. Zo profiteer jij van de beste elementen uit beide methodieken en wordt jouw AFAS implementatie een succes. 

Dé AFAS Partner die samen met jou kijkt naar verandering en zorgt voor focus en groei. Ben jij er klaar voor?

Design principes

Bij elk project definieren we design principes. Dit zijn regels of richtlijnen die we gezamenlijk afstemmen om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van het project behaald worden. Als er tijdens het project keuzes gemaakt moeten worden, dan leggen we deze altijd langs de design principes. Hierdoor houden we altijd focus op de doelstellingen. 

AFAS Partner functioneel beheer
AFAS Partner ondersteuning

Verandermanagement

Project- en verandermanagement zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de praktische kant van het beheren van een project, besteden wij in onze projecten ook aandacht aan het creeeren van draagkracht. 

In- en Outsite Styling

Wil jij alles weten over het stijlen van Insite en Outsite van AFAS? Bekijk dan onze brochure met  tips en tricks!

In- en outsite styling Voxtur brochure