Projectmanagement

Ontbreekt het jouw organisatie aan tijd of kennis om van jullie project een succes te maken? Onze projectmanagers ontzorgen jou. 

Wil jij een succesvol project?

Te laat, te duur of niet het gewenste resultaat. Het succesvol managen van een project is uitdagend. De projectwerkzaamheden komen vaak bovenop de dagelijkse werkzaamheden.  Terwijl tijd en focus juist belangrijke succesfactoren zijn. 

Met de ervaring van ruim 400 uitgevoerde projecten helpt onze projectmanager jou bij het effectief besteden van kostbare tijd, het creëren van voldoende draagvlak en bij het bewaken van voortgang en budget. 

AFAS partner die voor je werkt
Kuijpers
Landal Greenparks
WURTH
Samhoud
roompot
AFAS implementatie

AFAS implementatie

Je staat aan de vooravond van een AFAS implementatie. De komende 6 tot 12 maanden zullen in het teken staan van het optimaliseren van je interne processen, het inrichten en testen van AFAS en het communiceren van de verandering. 

Bij dit soort omvangrijke projecten combineren wij de principes van Agile met elementen uit Prince2.  Door het werken in korte cycli kun je al snel resultaten laten zien aan de interne organisatie en met een gedegen projectstructuur en governance zorg je voor voldoende sturing en daadkracht. 

Het begeleiden van een groot project kost veel tijd. Geef het uit handen, dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!

Wij helpen jou met:

  • het opstellen van een best-practice projectplan
  • het definiëren van designprincipes
  • het bewaken van scope, planning en budget
  • het realiseren van de doelstellingen
AFAS consultant

Even kennismaken?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.