The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op diverse IT-oplossingen, waaronder hosting, data, consulting en business solutions. Met een indrukwekkende groei tot 800 medewerkers in Nederland en internationaal, blijft het bedrijf zich uitbreiden en innoveren.

Ontmoet Emely Semedo

Emely vervult sinds 2020 de rol van HR Service Center Manager bij Digital Neighborhood. Met een rijke ervaring in diverse HR-rollen, zet Emily haar expertise in om de verschillende organisaties binnen Digital Neighborhood te ondersteunen. Haar verantwoordelijkheden variëren van HR-administratie en coördinatie tot fleetmanagement.

De implementatie van AFAS

Twee jaar geleden besloot Digital Neighborhood AFAS als nieuw HR-systeem te implementeren. Gezien de complexiteit van deze taak en het feit dat het team onbekend was met AFAS, zochten ze de hulp van een AFAS partner. De keuze viel al snel op VOXTUR. Als AFAS Implementatiepartner heeft VOXTUR The Digital Neighborhood begeleid bij de inrichting, het gebruik van AFAS en de communicatie over het nieuwe HR-systeem naar de medewerkers.

Harmoniseren van processen

Het implementeren van een nieuw systeem in een organisatie met verschillende bedrijven, processen en werkwijzen was voor The Digital Neighborhood een uitdaging. VOXTUR heeft Digital Neighborhood geholpen bij het harmoniseren van de processen en werkwijzen.

Eerlijk en kritisch

Ook na de implementatie was er een duidelijke behoefte aan ondersteuning op het gebied van functioneel beheer. Emily: “Wij zien in VOXTUR een betrouwbare AFAS partner die meedenkt en de mogelijkheden in de software van AFAS laat zien. Ze zijn altijd flexibel in het bieden van ondersteuning en functioneel beheer. Maar VOXTUR is ook kritisch richting ons en heeft ons zo ook geholpen om na te blijven denken over onze eigen processen tijdens de implementatie van AFAS.

Digitaal voorop blijven lopen

Met de hulp van VOXTUR blijft Digital Neighborhood vooroplopen in de digitale wereld. De implementatie van AFAS als nieuwe HR-systeem is daarbij een belangrijke stap in hun voortdurende groei en innovatie. Jan-Jaap Boskaljon, directeur bij VOXTUR: “Met toegewijde professionals zoals Emily aan het roer, is de toekomst van Digital Neighborhood zeker veelbelovend. We zijn echt trots op wat we tot nu toe samen al hebben bereikt”.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.