AFAS projectinrichting

🚧 Dit zijn de voordelen

Is jouw organisatie een project-gestuurde organisatie? Of ligt de primaire focus van jouw organisatie juist op het leveren van producten? Welk type organisatie je ook bent: je gebruikt de ERP software van AFAS en dus geniet je van de functionaliteit van projecten.

Misschien is de projectinrichting in AFAS wel een van de meest uitgebreide functionaliteiten. Je kunt namelijk alles vastleggen op een project: uren, kosten, correspondentie en ga zo maar door. Dit maakt deze functionaliteit dan ook geschikt voor heel veel verschillende toepassingen.

Voor als jouw omzet vooral uit projecten komt...

Komt jouw omzet vooral uit uren x tarief? Dan kun je niet om de functionaliteit van projecten in AFAS heen. We schreven het al eerder: misschien is projectmanagement in AFAS wel een van de meest uitgebreide functionaliteiten.

Natuurlijk kun je uren boeken op projecten voor klanten, heb je een intern project voor verlof en verzuim en boek je eenvoudig kosten via de AFAS Pocket app op een project, maar wist je dat je de AFAS projectinrichting voor veel meer zaken kunt gebruiken?

Eisenhower prioriteitenmatrix
voxtur-20220520_170

...Je juist meer producten levert...

Ook wanneer jouw organisatie juist meer producten dan diensten levert kan de projectinrichting in AFAS erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het registreren van verzuim en verlof op een specifiek project, of juist de tijd van research en development wilt verantwoorden voor een nieuw product.

Door het gebruik van de standaard meegeleverde dashboards krijg je daarnaast direct inzicht in grip op het resultaat van jouw project.

...Of werkt in de (semi) overheid...

Zelfs wanneer je werkt in de (semi) overheid komt de AFAS projectinrichting van pas. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van het onderhoud op gebouwen of subsidies op bepaalde projecten.

Projectmanagement in AFAS is dus meer dan alleen het verantwoorden van uren en deze eventueel kunnen factureren. Dashboards geven je grip en inzicht en doordat je eenvoudig dossiervorming, kosten en opbrengsten kunt vastleggen heb je vanaf één centrale plek volledig grip op je project

Wat is pre-boarding en wat kun je ermee?

...Wij gaan je helpen bij de AFAS projectinrichting

Kies je voor AFAS projectinrichting van VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

AFAS projectinrichting door VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Rapportage Persoonsgebonden Mobiliteit 2024. AFAS Profit 2

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.