Webinars

VOXTUR & AI: Innovatie in actie

Ben je klaar om een sprong voorwaarts te maken in de wereld van technologische innovatie? Wil je de kracht van kunstmatige intelligentie en de revolutionaire mogelijkheden in combinatie met AFAS verkennen?

Dan is ons exclusieve webinar precies wat je nodig hebt!

Bekijken »

Sales in AFAS

Sales. De een kan niet zonder z’n rolodex, de ander heeft het al aardig digitaal voor elkaar. Maar sales in AFAS? Daarmee ligt de omzet voor het oprapen!

Bekijken »

Klaar voor ISO met AFAS

Grote resultaten, weinig gedoe. Daar moet het om gaan bij kwaliteitsmanagement. Het helpt dan enorm om te automatiseren waar mogelijk. Hoe? Bekijk het webinar

Bekijken »
Projectmanagement

Klaar voor de accountantscontrole

Vaak zijn de medewerkers op de financiële afdeling en de afdeling salarisadministratie weken zoet met het voorbereiden en aanleveren van stukken voor deze accountantscontrole. Dat kan anders!

Bekijken »
Offboarding

Offboarding

Tijdens de offboardingsfase krijg jij nog één kans om van jouw bijna oud-medewerker een fan voor het leven te maken. Hoe?

Bekijken »
AFAS consultancy en optimalisatie met VOXTUR

Onboarding

Schrijf je in voor het webinar pre-boarding en leer hoe je maximale aandacht geeft aan nieuwe medewerkers.

Bekijken »

Talentmanagement

Webinar Talentmanagement: Ben jij klaar voor 2025 Kijk het webinar terug Benut jij al het talent in jouw organisatie? De wereldeconomie draait op menselijk kapitaal.

Bekijken »

Verzuim

Webinar Verzuim: Zieke werknemer(s) en dan? Kijk het webinar terug Verzuim: voor iedereen van belang Hoe ga je om met zieke werknemers die meer hebben

Bekijken »

Dossieropbouw

Begin bij de basis Dossieropbouw betekent kortweg: het vastleggen van onder andere gesprekken, afspraken en instructies. De term heeft vaak een negatieve bijklank. Dat heeft

Bekijken »

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.