Webinar

Onboarding

🚀 Een vliegende start

Misschien kun jij het jezelf nog wel herinneren: de eerste werkdag. Waarschijnlijk is er niet een moment meer spannend dan die eerste werkdag. Gelukkig weet je door een goede pre-boarding wel wat je kunt verwachten en hoe de eerste week eruit gaat zien. Maar dan?

Haal het maximale uit onboarding

Tijdens het webinar onboarding: ‘Een vliegende start’ nemen TJ en Jortijn je mee in de wereld van het onboarden van nieuwe medewerkers. Want na een goede pre-boarding is een goede onboarding net zo belangrijk. 

Door middel van mooie workflows, een speciale InSite pagina, taken die automatisch worden gegenereerd, filmpjes en ga zo maar door geef jij jouw nieuwe medewerker wat hij of zij nodig heeft: vertrouwen.

TJ en Jortijn laten je in het webinar zien hoe je het maximale uit onboarding haalt en hoe je het proces van onboarding borgt in de software van AFAS.

Ze nemen je stap voor stap mee in de theorie en psychologie, praktische voorbeelden en concrete handvatten die je na het webinar direct zelf kunt toepassen.

Change agents
AFAS Support

Maak kennis met de sprekers

TJ Marshall

TJ is één van de oprichters van VOXTUR. Als AFAS implementatiepartner helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft TJ ruim 11 jaar bij AFAS gewerkt als salesmanager en consultant. Door zijn trajecten bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert TJ altijd vanuit een ruime ervaring.

Jortijn Bijl

Jortijn is marketingmanager bij VOXTUR. Hiervoor heeft Jortijn ruim 7 jaar bij AFAS gewerkt in diverse rollen van customer support tot consultancy en marketing. Als marketingmanager bij VOXTUR is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategie en uitvoering, waarbij hij zijn ervaring van meer dan 100 consultancytrajecten en marketingmanagement voor new business en recruitment gebruikt om als organisatie het verschil te kunnen maken.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Zorgeloos

Direct terugkijken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
DD dash MM dash JJJJ

Ga jij binnenkort over op Profit 1?

Dan helpen wij je zorgeloos over te stappen naar deze nieuwe versie!

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.