Webinar

Talentmanagement: Ben jij klaar voor 2025

Benut jij al het talent in jouw organisatie?

De wereldeconomie draait op menselijk kapitaal. Medewerkers in een organisatie maken écht het verschil. Dit is recent opnieuw bewezen door opinieonderzoeksbureau TNS-NIPO. Hoe staat het met jouw menselijk kapitaal? Ken jij jouw high potentials? Heb je inzicht in het talent binnen je bedrijf en vervullen zij de cruciale rollen? Vandaag én morgen.
In dit webinar staat één vraag centraal: benut jij het talent in jouw organisatie? We vertellen hoe je dit inzichtelijk maakt met de 9 Box Performance Matrix of het HR3P model. Verder laten we zien hoe je deze informatie kunt vastleggen in AFAS en visueel inzichtelijk maakt met behulp van Business Intelligence (BI). Want zonder de juiste tooling, is dit een intensief en ingewikkeld proces. In samenwerking met Salure maken we de high potentials én hun ontwikkeling voor jou inzichtelijk. Zo weet je op elk moment hoe het staat met jouw menselijk kapitaal. Waarom is dit van belang? Talent wat onbenut blijft, vertrekt. Hierdoor moet jij op zoek naar nieuw talent; wat niet alleen meer tijd kost, maar ook geld.

Kijk het terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Maak kennis met de sprekers

jan-jaap

Jan-Jaap Boskaljon

Jan-Jaap is één van de oprichters van VOXTUR en een kenner op het gebied van talentmanagement. Hij is inmiddels al meer dan 10 jaar actief binnen het AFAS netwerk, waarvan ruim 8 jaar in verschillende rollen bij AFAS. In die tijd heeft hij heeft ruime ervaring opgedaan op het vlak talentmanagement in combinatie met AFAS software.

 
Jaco van Hengel - Salure

Jaco van Hengel

Jaco is partner bij Salure. Als AFAS partner heeft Salure zich gespecialiseerd in BI. Met hun platform SalureConnect verzamelen zij data uit AFAS en andere applicaties om deze vervolgens visueel te presenteren via BI-dashboards.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Kijk het webinar terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.