VOXTUR eerste salespartner van AFAS Software

Waddinxveen, 31 oktober 2023 – VOXTUR is als eerste AFAS partner de samenwerking met AFAS Software aangegaan als salespartner. Met dit nieuwe partnership willen beide organisaties de ambitie waarmaken om organisaties in de facilitaire branche digitaal voorop te laten lopen.

Een nieuw partnership

VOXTUR is de eerste salespartner van het softwarebedrijf uit Leusden. “Met VOXTUR als implementatiepartner haalden organisaties al het optimale uit de automatisering van bedrijfsprocessen, maar vandaag zetten we een volgende stap en intensiveren we onze samenwerking.“, aldus Aart-Pieter van den Berg, Business Development Manager bij AFAS.

“VOXTUR is vanaf vandaag ook erkend salespartner. Dat wil zeggen dat VOXTUR niet alleen de dienstverlening als AFAS partner levert maar ook de mogelijkheid heeft om een totaal oplossing inclusief software aan te bieden aan organisaties uit de facilitaire branche. Met deze totaaloplossing van software, BI en diensten hebben we een concept waar de facilitaire branche enorm behoefte aan heeft.” aldus Roy Sprunken Salesmanager bij AFAS en al sinds 2016 nauw betrokken bij deze branche.

De volgende stap

Automatisering is essentieel voor iedere facilitaire dienstverlener. Organisaties zijn verantwoordelijk voor een grote buitendienst, wat de nodige administratie met zich meebrengt.

Jan-Jaap Boskaljon, commercieel directeur bij VOXTUR, is trots op deze nieuwe samenwerking: “Dit is niet alleen voor AFAS, maar ook voor ons een grote nieuwe stap. Het vertrouwen en daarmee ook de verantwoordelijkheid om organisaties met onze totaalpropositie digitaal voorop te laten lopen gaan we nu echt waarmaken”.

Een totaalpropositie voor de branche

“Met deze nieuwe propositie bieden we facilitaire organisaties een krachtig alternatief voor de huidige marktpartijen. Onze klanten hebben een one-stop-shop voor AFAS Software, de implementatie, functioneel beheer, payroll outsourcing, inzicht via ons BI-platform én een intuïtieve planningstool via Appreo”, vult TJ Marshall, algemeen directeur bij VOXTUR, aan.

“We hebben het afgelopen halfjaar hard gewerkt aan een hoogwaardige branchestandaard. Hierdoor kunnen we de software bij nieuwe klanten sneller en tegen lagere kosten implementeren. Op 7 december organiseren we in samenwerking met AFAS en Appreo FaciliTech 2023 waarbij organisaties deze propositie gaan ervaren.” sluit TJ af.

Over AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over VOXTUR

Wij zijn VOXTUR en helpen je voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Van organisaties wordt namelijk steeds meer verwacht dat zij toegevoegde waarde bieden aan klanten en medewerkers. We moderniseren technologie, verbeteren processen en transformeren ervaringen. Want alleen zo laat je verandering werken.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.