AFAS partner voor de schoonmaakbranche

Een glasheldere focus​.

Het model is eenvoudig en ook complex: het leveren van hoogwaardige kwaliteit, het innemen van een concurrerende positie en tegelijkertijd een gezond rendement behalen. Bij VOXTUR helpen wij jou om voorop te lopen door het automatiseren van je administratieve bedrijfsprocessen in de schoonmaakbranche.

Wanneer het draait om tijd in de schoonmaakbranche...

Niemand begrijpt beter dan jij hoe uitdagend het is om zoveel mogelijk schoonmaakwerk te verrichten in zo min mogelijk tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en klanttevredenheid.

De sleutel tot succes? Wij geloven dat deze ligt in de digitale transformatie van jouw schoonmaakbedrijf. Maar let op: automatisering is een middel, geen doel op zich.

Samen met jou brengen we de processen binnen jouw organisatie in kaart en vergelijken we deze met onze best practices voor de schoonmaakbranche.

Op die manier ontdek je snel welke processen vereenvoudigd, efficiënter en geautomatiseerd kunnen worden.

Rapportage Persoonsgebonden Mobiliteit 2024. AFAS Profit 2
Pre-boarding

...geven wij die aan je terug...

De best-practice die we hebben ontwikkeld voor de schoonmaakbranche is niets anders dan een nieuwe en digitale kijk op je bedrijfsvoering.

Door zowel je primaire processen zoals bijvoorbeeld planning maar ook je secundaire processen zoals financieel, HRM en payroll volledig te automatiseren lukt het jou om een zo optimaal mogelijk rendement te draaien.

Maar dat niet alleen. Je minimaliseert ook de kans op handmatige invoerfouten, versnelt de doorlooptijd van processen en geeft je rust om weer te doen waar je écht in uitblinkt.

Deze organisaties gingen je voor

...en helpen we je tegelijkertijd voorop te lopen.

Wat heeft jouw focus? Groei in het aantal objecten, groei in kwaliteit of juist vermindering van overheadkosten?

Wat je focus ook is: als je kiest voor VOXTUR als branchespecialist in de schoonmaakbranche, dan kies je voor verandering die werkt.

Wij helpen als AFAS Implementatiepartner voor de schoonmaakbranche dagelijks organisaties technologie te moderniseren, processen opnieuw uit te vinden en ervaringen te transformeren om voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld.

HR manager
JLA lach

Jouw voordelen

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.