Stichting BOOR kiest voor VOXTUR

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo’n 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen wordt lesgegeven. Sinds 2017 maakt de organisatie al gebruik van de software van AFAS.

Vanaf 1 maart 2022 komt daar de structurele ondersteuning vanuit VOXTUR bij. Matthijs van Engeldorp Gastelaars, Teamregisseur HRsupport bij Stichting BOOR over de samenwerking: “AFAS kent drie onderdelen die je als werkgever zelf moet organiseren: onderhoud, optimalisatie en implementatie van nieuwe functionaliteit”.

“De eerste twee onderdelen worden intern gefaciliteerd. Het laatste onderdeel is een ‘vak’ apart. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een AFAS partner die ons daarin kan begeleiden, ondersteunen en adviseren. Wij zagen in VOXTUR de ideale partner als het gaat om het organiseren van de optimalisatie van ons AFAS systeem.  Het doel is om de administratieve lastendruk van een leidinggevende te verminderen en de medewerker meer regie te geven over zijn eigen personele zaken”.

Samen naar verandering die werkt

Directeur Jan-Jaap Boskaljon over deze samenwerking: “Wij zijn al langere tijd in gesprek met Stichting BOOR en zagen kansen hoe we deze mooie organisatie beter konden automatiseren met AFAS. Het feit dat ze nu voor ons hebben gekozen als dienstverlenend AFAS Partner maakt me daarom extra trots.”

“We gaan er alles aan doen om AFAS binnen BOOR eigentijds te maken en aan te laten sluiten bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van Employee Self Service en Manager Self Service”.

Over Stichting BOOR

Het is de ambitie van BOOR om maximale kansen te creëren voor onze leerlingen van nu, zodat zij volwassen wereldburgers worden die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving en die weten hoe zij hun talenten daarvoor kunnen benutten. Het onderwijs van BOOR moet dus van hoge kwaliteit, eigentijds en uitdagend zijn voor elke leerling: Het Best denkbare Openbare Onderwijs in Rotterdam.

Over VOXTUR

Bedrijfsvoering is in de afgelopen jaren flink veranderd. Software heeft zijn intrede gedaan en is onmisbaar geworden. De keuze om administratieve processen met software te digitaliseren, vraagt om eenvoud. Als digitalisering bedoeld is om jou te helpen, is het essentieel dat jij het ook begrijpt. Bij VOXTUR zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen zodat software van meerwaarde wordt voor jouw organisatie. Wij automatiseren bedrijfsprocessen. Geven je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf. Want pas dan krijg je de verandering waarop je altijd al hebt gehoopt.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.