Salarisadministratie AFAS

Structureel hulp bij het verwerken van de salarissen

💶 AFAS Salarisadministratie uitbesteden

Voor veel organisaties behoort de salarisverwerking binnen AFAS niet tot de kerntaken. Het uitbesteden hiervan kan dan leiden tot tijdbesparing en kostenbesparing en meer zekerheid.

Ook wanneer je op zoek bent naar het tijdelijk uitbesteden van jouw salarisadministratie zijn wij er voor je. Kies daarom voor het outsourcen van je salarisadministratie bij VOXTUR.

Omdat wij tijdens het verwerken van de salarisadministratie ook naar het proces kijken, adviseren we je ook direct hoe het eenvoudiger en efficiënter kan.

Wanneer je het volledig wilt uitbesteden...

Ondanks dat je de software van AFAS gebruikt voor je salarisadministratie kost het verwerken daarvan vaak nog veel tijd. En dan bedoelen we niet het proces zelf, maar vooral de tijd die het kost om je te verdiepen in de wet- en regelgeving die bij de salarisadministratie hoort. Kies je voor outsourcing van je payroll? Dan regelen wij dit voor je.

Daarnaast heeft het uitbesteden van de salarisadministratie in AFAS nog meer voordelen: je hebt een heel team van salarisadministrateurs ter beschikking voor een vast bedrag per maand, jouw medewerkers hebben altijd een kundig loket waar ze bij vragen terecht kunnen en je hebt altijd snel een specialist beschikbaar met de juiste kennis.

Payroll audit
Salarisadministratie

...Of gewoon wat extra hulp nodig hebt...

Kies je ervoor om de salarisadministratie zelf met de software van AFAS te voeren maar ben je op zoek naar een extra paar ogen voor de controle?

Ook dan staan onze salarisadministrateurs voor je klaar. Wij helpen je met het efficiënt inrichten van je loonadministratie, ondersteunen je bij vragen en laten je zien welke kansen de software van AFAS biedt om jouw werk nog eenvoudiger te kunnen uitvoeren.

...Onze salarisadministrateurs zijn er voor je.

Kies je voor het uitbesteden van je salarisadministratie bij VOXTUR dan kies je voor zekerheid in prijs en kwaliteit. Daarnaast kijken onze salarisadministrateurs verder dan het verzorgen van een goede salarisadministratie.

We kijken ook naar het efficiënt inrichten van jouw salarisadministratie in de software van AFAS en natuurlijk naar het juist toepassen van de geldende wet- en regelgeving.

Betaald ouderschapsverlof

Tarieven

PayLight

3,50 Per medewerker per maand
  • Onbeperkt aantal medewerkers
  • Wanneer je de salarissen zelf verwerkt
  • Uitsluitend controle op salarisadministratie

PayPro

5,50 Per medewerker per maand
  • Onbeperkt aantal medewerkers
  • Wanneer je de loonmutaties hebt geautomatiseerd.
  • Volledige outsourcing

PayPlus

8,50 Per medewerker per maand
  • Onbeperkt aantal medewerkers
  • Wanneer je de loonmutaties handmatig invoert.
  • Volledige outsourcing

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gemiddelde beoordeling:
4.4/5

Waarom kiezen voor VOXTUR?

Jan-Jaap Boskaljon

Mogen we je blijven inspireren?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de inspiratie direct in je mailbox!

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.