AFAS Koppelen

⛓️ AFAS als de basis óf juist als de bron

Laten we eerlijk zijn: de software van AFAS kan veel, maar niet alles. Daarom ontkom je er niet altijd aan om AFAS te koppelen met jouw bedrijfsspecifieke software.

Het koppelen van AFAS kent veel voordelen. Zo beperk je handmatige mutaties en voorkom je invoerfouten. Nog meer goed nieuws? Alles wat je in AFAS vastlegt krijg je er in en er ook weer makkelijk uit.

Het bepalen van de basis...

Een succesvolle koppeling kan niet zonder eerst de basis goed te bepalen. Welke data wil je koppelen? En welk softwarepakket is leidend? Hoe vaak moet de koppeling draaien? Allemaal vragen die essentieel zijn om een goede koppeling te leggen. Er zijn online diverse oplossingen te vinden waarmee je AFAS kunt koppelen aan jouw bedrijfsspecifieke software. Onze oplossing vSync is er daar een van.
byLiek-Voxtur-20210129_21
voxtur-20220201_026

...Zodat je weet over welke data het gaat...

Na het inventariseren van de eisen en wensen ontwikkelen we de AFAS koppeling in ons online koppelingsplatform vSync. Het voordeel van vSync als platform ten opzichte van de overige koppelingen is dat vSync ook de volledige implementatie en het volledige beheer van je overneemt. Samen bepalen we de eisen en de wensen zoals welke velden je wilt koppelen en hoe vaak de koppeling moet draaien. Wij richten de software voor je in en onderhouden de koppeling.

...En je niets meer handmatig hoeft te doen...

Althans, bijna dan. Natuurlijk komt het soms voor dat de applicatie die gekoppeld moet worden aan AFAS niet te koppelen valt. Maar de mogelijkheden van vSync zijn, omdat het platform niet ontwikkeld is op één specifiek softwarepakket, nagenoeg eindeloos.
Salarisadministratie
Wat is pre-boarding en wat kun je ermee?

...Wij gaan je helpen met het koppelen van AFAS

Kies je voor een AFAS koppeling van VOXTUR dan kies je voor verandering die werkt. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Een AFAS koppeling van VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.