VOXTUR introduceert BI as a Service

Waddinxveen, 1 november 2023 – VOXTUR introduceert als eerste AFAS partner  een BI as a Service platform waarmee organisaties data transformeren naar daadkracht: vInsights.

Nieuw in de markt

“Vandaag is een spannende dag. We introduceren een nieuw product waardoor de manier waarop organisaties werken met data gaat veranderen,” zegt Paul van Giessel, directeur solutions bij VOXTUR. “vInsights is ons nieuwe Business Intelligence Platform, ontworpen om gebruikers volledig te ontzorgen bij het bouwen en beheren van dashboards. Met vInsights kunnen organisaties zich concentreren op het creëren van waardevolle inzichten om hun bedrijfsvoering te verbeteren.”

Toename aan BI gebruik

De behoefte aan effectieve BI dashboards is de afgelopen jaren flink toegenomen. Het bedrijf uit Waddinxveen ziet deze trend de aankomende jaren nog verder doorzetten en beantwoordt deze vraag met een bibliotheek van vooraf ontwikkelde dashboards, die gebaseerd zijn op beproefde methoden en succesverhalen van klanten. Deze tools stellen bedrijven in staat om snel en efficiënt inzicht te krijgen in hun operations en besluitvorming te versnellen.

Van data naar daadkracht

“In een wereld waar data overvloedig is, is het de kunst om deze om te zetten in actiegerichte inzichten. vInsights maakt dit mogelijk door complexe data te vertalen naar heldere en bruikbare informatie, waardoor organisaties hun strategieën kunnen versterken en hun concurrentiepositie kunnen verbeteren.” zegt Paul.

Een one-stop-shop

VOXTUR biedt met vInsights een allesomvattende service: van standaard dashboards tot op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke organisatie. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt met flexibele schaalbaarheid en zonder zorgen over technologische beperkingen, tegen een vast bedrag per maand.

Meer weten over vInsights? Klik dan hier.

Over VOXTUR

Wij zijn VOXTUR en helpen je voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Van organisaties wordt namelijk steeds meer verwacht dat zij toegevoegde waarde bieden aan klanten en medewerkers. We moderniseren technologie, verbeteren processen en transformeren ervaringen. Want alleen zo laat je verandering werken.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.