VOXTUR implementatiepartner bij traject AFAS en Bol.com

Dit bericht verscheen als eerste op AFAS.nl

Vanaf 2023 gaat AFAS de HRM en Payroll software leveren aan bol.com. Vanwege de integratie en automatisering van haar administratieve HR processen kiest bol.com – met zo’n 2600 interne medewerkers – voor AFAS. Zowel de bol.com medewerkers in Nederland als in België gaan vanaf 1 januari 2023 met de nieuwe software werken.

AFAS kreeg de voorkeur na een intensief selectietraject. Dit traject startte al medio 2021 toen bol.com de eisen en wensen in kaart bracht voor een softwareleverancier van hun personeels- en salarispakket.

Integrale werkwijze

De keus voor AFAS Software is gemaakt vanwege de integratie van HR en Payroll processen in één oplossing en de technische integratiemogelijkheden. Jojanneke Nijhuis, Manager HR Operations bij bol.com, licht de keuze toe: “Wij willen onze administratieve HR processen efficiënter inrichten door zoveel mogelijk te automatiseren en de software van AFAS te integreren in ons verdere IT landschap.

Daarmee verwachten we onze medewerkers een goede, snelle en simpele manier te bieden om hun dagelijkse HR taken uit te voeren”.

Stap voorwaarts

Aart-Pieter van den Berg, Commercieel Manager bij AFAS Software: “Met de overgang naar één geïntegreerde HRM en Payroll oplossing zet bol.com een enorme stap voorwaarts in de verdere professionalisering van hun HR-processen. Dit betekent dat alle medewerkers met AFAS eenvoudig en snel belangrijke informatie kunnen raadplegen en muteren.

Denk hierbij aan zaken als verlofaanvragen, loonstroken, werkgeversverklaringen en afdelings- of functiewijzigingen.” De implementatie van de nieuwe software wordt gedaan in samenwerking met AFAS Partner VOXTUR.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.