VOXTUR benoemd tot AFAS implementatiepartner

Daarmee zet het in 2020 opgerichte consultancybureau de volgende stap in haar AFAS dienstverlening en mag de organisatie zich officieel de 10e implementatiepartner noemen.

Het familiebedrijf uit Leusden kent drie verschillende soorten partnerships: AFAS experts, dienstverlenende partners en implementatiepartners, waarbij de laatste categorie exclusief is en bestaat uit gecertificeerde organisaties met uitgebreide kennis van AFAS om de software succesvol te implementeren.

Erkenning

Algemeen directeur TJ Marshall vertelt: “sinds de oprichting van onze organisatie in juni 2020 hebben we een mooie groei doorgemaakt. We zijn gestart met z’n vieren en al snel kwamen daar de eerste medewerkers bij. Na een half jaar mochten we onszelf gecertificeerd dienstverlenend partner noemen. Daar waren we destijds al ontzettend trots op.”

In bijna twee jaar groeide VOXTUR uit tot een organisatie met twintig medewerkers die actief zijn in verschillende expertisegebieden: AFAS consultancy, projectmanagement, verandermanagement, salarisadministratie en functioneel beheer.

“Dat we onszelf nu officieel implementatiepartner mogen noemen maakt ons ongelofelijk trots. Het is vooral een erkenning voor onze medewerkers en al het werk wat zij de afgelopen periode hebben verzet” eindigt Marshall.

Kwaliteit boven kwantiteit

De benoeming tot implementatiepartner zal ook impact hebben op de groei. “Het gaat echter altijd om kwaliteit boven kwantiteit. Groei is goed, maar het mag niet ten koste gaan van de hoge standaard die wij op onze dienstverlening hebben.” aldus operationeel directeur Dimitry Koteris.

VOXTUR heeft daar vanaf de oprichting al op gefocust: “Ons team bestaat uit een mooie diversiteit aan mensen met daarbij ieder zijn of haar eigen expertise. Een aantal medewerkers komt uit de praktijk en daarnaast hebben we ook jonge professionals intern opgeleid via ons eigen traineeship.”

“Wij werken voor organisaties in veel verschillende branches. Het is belangrijk dat onze organisatie ook een afspiegeling is van de maatschappij” sluit Marshall af.

Over AFAS

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over VOXTUR

Bedrijfsvoering is in de afgelopen jaren flink veranderd. Software heeft zijn intrede gedaan en is onmisbaar geworden. De keuze om administratieve processen met software te digitaliseren vraagt om eenvoud. Als digitalisering bedoeld is om jou te helpen, is het essentieel dat jij het ook begrijpt. Bij VOXTUR zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen zodat software van meerwaarde wordt voor jouw organisatie. Wij automatiseren bedrijfsprocessen. Geven je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf. Want pas dan krijg je de verandering waarop je altijd al hebt gehoopt.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.