AFAS partner voor het onderwijs

Wanneer je gaat voor het hoogste cijfer.

Misschien is er geen branche waarbij het meer draait om de mens dan in het onderwijs. Of je nou werkt in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het MBO of op een universiteit of hogeschool: je gaat voor het hoogste cijfer. Ook als OOP’er.

Bij VOXTUR helpen wij jou daarom om voorop te lopen door het automatiseren van je administratieve bedrijfsprocessen in het onderwijs.

De administratieve lastendruk is al groot genoeg in het onderwijs...

Nu de administratieve lastendruk in het onderwijs al hoog genoeg is, streef je naar efficiëntere processen.

De sleutel tot succes? Wij geloven dat deze ligt in de digitale transformatie van de onderwijsbranche. Maar let op: automatisering is een middel, geen doel op zich.

Samen met jou brengen we de processen binnen jouw onderwijsinstelling in kaart en vergelijken we deze met onze best practices voor het onderwijs.

Op die manier ontdek je snel welke processen vereenvoudigd, efficiënter en geautomatiseerd kunnen worden.

SHO DKO JBY overleg trap
TMA scaled

...dus verdien jij een beter cijfer voor automatisering...

Een tien voor digitale transformatie haal je eenvoudig door een frisse digitale kijk op de bedrijfsvoering van jouw onderwijsinstelling.

Door zowel je primaire processen met de software van AFAS te koppelen en je secundaire processen zoals financieel, HRM en payroll volledig te automatiseren lukt het je om jou en de collega’s waarmee je werkt weer betekenisvol werk te laten doen.

Maar dat niet alleen. Je minimaliseert ook de kans op handmatige invoerfouten, versnelt de doorlooptijd van processen en ruimte om te blijven innoveren.

Deze onderwijsinstellingen gingen je voor

...en helpen wij je dat cijfer te halen.

Wat heeft jouw focus? Administratieve lastendruk verminderen, meer doen met dezelfde hoeveelheid collega’s of bijvoorbeeld primaire met secundaire processen verbinden?

Wat je focus ook is: als je kiest voor VOXTUR als branchespecialist in het onderwijs, dan kies je voor verandering die werkt.

Wij helpen als AFAS partner dagelijks instellingen technologie te moderniseren, processen opnieuw uit te vinden en ervaringen te transformeren om voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld.

RJO
JLA lach

Jouw voordelen

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.