AFAS Partner

Kies voor een gecertificeerde AFAS implementatiepartner

📜 Kies voor certificering

Er zijn vier verschillende vormen van certificering in het AFAS netwerk. Het uitgangspunt is altijd dat AFAS intensief met hun partners en experts samenwerkt om jou als organisatie uitstekend van dienst te kunnen zijn. AFAS onderscheidt de volgende vormen van certificering: implementatiepartners, dienstverlenende partners, AFAS experts en gecertificeerde koppelingen.

Iedere vorm van certificering heeft zijn eigen uitgangspunten. Ook zit er overlap in bepaalde certificeringen. Op deze pagina ontdek je de verschillen tussen de certificeringen, leer je waarom een certificering belangrijk is en ontdek je welke certificeringen wij hebben.

dienstverlenende partners

Dienstverlenende partners

Dienstverlenende partners helpen je, zoals de titel al doet vermoeden, met de dienstverlening rondom AFAS. Je kunt hierbij denken aan het implementeren en optimaliseren van AFAS functionaliteit door de inzet van AFAS Consultancy.

Ook leveren dienstverlenende partners structurele ondersteuning voor bijvoorbeeld de salarisadministratie of functioneel beheer.

Het voordeel van een dienstverlenende partner? Er werken gecertificeerde AFAS Experts die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en getraind zijn in een zo passend mogelijke oplossing voor jouw organisatie.

Implementatiepartners

AFAS implementatiepartners zijn partners die zich focussen op de initiële implementatie van AFAS.

Het verschil tussen dienstverlenende partners en implementatiepartners zit hem dus in het stuk implementatie.

Implementatiepartners worden al tijdens het selectietraject van AFAS betrokken en zijn vanuit hun rol dan ook verantwoordelijk voor het implementeren van AFAS.

Wij zijn AFAS implementatiepartner.

Implementatiepartners
AFAS experts

AFAS Experts

AFAS Experts zijn personen die zijn gecertificeerd om organisaties te ondersteunen bij het gebruik van AFAS. Vaak zijn dit zelfstandig ondernemers, maar ook bij iedere dienstverlenende partner en implementatiepartner werken dus gecertificeerde AFAS Experts.

AFAS Experts worden jaarlijk getoetst op hun expertise. Denk hierbij aan bijvoorbeeld HRM en Payroll of ERP.

Doordat wij implementatiepartner zijn van AFAS hebben wij ook AFAS Experts in dienst.

Koppelingen

Vaak komt het voor dat je meerdere systemen aan elkaar wilt koppelen. Bijvoorbeeld als je branche-specifieke software gebruikt voor je planning of klantenadministratie.

AFAS biedt de mogelijkheid om deze systemen aan elkaar te koppelen. Dit kan je uiteraard zelf inrichten, maar verstandiger is het om naar een gecertificeerde koppeling te kijken.

Met een gecertificeerde AFAS koppeling ben jij er van verzekerd dat deze getest is op de werking, veiligheid en goed wordt onderhouden.

Koppelingen

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Waarom VOXTUR?

Jan-Jaap Boskaljon