vSync

Maak kennis met vSync

Ondanks dat je werkt met AFAS, kan het voorkomen dat je nog handmatig mutaties in de software door moet voeren. Bijvoorbeeld omdat je AFAS niet gekoppeld hebt aan jouw branche-specifieke software, of omdat AFAS simpelweg nog geen functionaliteit heeft ontwikkeld.

Daarvoor hebben we vSync ontwikkeld. Voor een vast bedrag per maand wordt jouw branche-specifieke software aan AFAS gekoppeld of automatiseren we handelingen die je nu toch nog handmatig moet doen.

De volgende stap in automatisering...

Met vSync zet je de volgende stap in het automatiseren van jouw digitale bedrijfsprocessen. Niet alleen branche-specifieke software wordt voor je gekoppeld aan AFAS, ook mutaties die je ondanks de software van AFAS nog handmatig moet doorvoeren worden voor je geautomatiseerd. 

vSync wordt volledig voor je beheerd. Je hebt dus zelf geen kennis nodig van de inrichting of van het onderhoud van de koppeling.

Je geeft de eisen en wensen af en wij regelen de rest.

Hoe eet je een olifant
Wat is pre-boarding en wat kun je ermee?

...Voor een vast bedrag per maand

Kies je voor vSync van VOXTUR dan kies je voor de volgende stap in automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jouw processen te automatiseren, de software deze verandering ook daadwerkelijk laat werken.

Natuurlijk is vSync maandelijks opzegbaar, zo zit je nooit onnodig lang aan ons vast.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gemiddelde beoordeling:
4.4/5

Waarom kiezen voor VOXTUR?

Jan-Jaap Boskaljon

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.