vSync

Zet de volgende stap in automatiseren met vSync. Handmatige mutaties zijn écht verleden tijd.

Maak kennis met vSync

Ondanks dat je werkt met AFAS, kan het voorkomen dat je nog handmatig mutaties in de software door moet voeren. Bijvoorbeeld omdat je AFAS niet gekoppeld hebt aan jouw branche-specifieke software, of omdat AFAS simpelweg nog geen functionaliteit heeft ontwikkeld.

Daarvoor hebben we vSync ontwikkeld. Met vSync synchroniseer je data vanuit AFAS of branche-specifieke software met jouw omgeving, zodat handmatige mutaties volledig worden geautomatiseerd.

Voordelen

Door de inzet van vSync wordt data uit AFAS volledig geautomatiseerd uitgewisseld met branche-specifieke software of terug naar AFAS. Hierdoor behoort het handmatig doorvoeren van mutaties dus tot het verleden.

De mutaties worden sneller doorgevoerd en doordat alles volledig geautomatiseerd verloopt minimaliseer je de kans op fouten.

Praktische toepassingen

vSync maakt gebruik van een hoogwaardige standaard. Daardoor is nagenoeg alle data uit iedere applicatie te synchroniseren. Een aantal veel voorkomende praktische toepassingen hebben we voor je op een rijtje gezet:

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt synchroniseren met vSync?

Wat kost vSync?

vSync wordt maandelijks in rekening gebracht en we berekenen een vergoeding voor het inrichten van de synchronisatie. Het bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid data die gesynchroniseerd wordt.

Je betaalt alleen voor data die je naar AFAS zelf synchroniseert. Data die je uit AFAS haalt stellen we kosteloos voor je beschikbaar.

En natuurlijk is vSync maandelijks opzegbaar, zo zit je nooit onnodig lang aan ons vast.

Neem contact op

Naam*

We komen graag met je in contact

Of je nu de voorkeur hebt voor een online afspraak of toch liever fysiek afspreekt, vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Waarom VOXTUR?