vInsights

Van data naar daadkracht.
Met vInsights transformeer je de manier waarop je met data werkt. Het zware werk van het beheren en bouwen van dashboards is niet meer nodig, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het verkrijgen van waardevolle inzichten om jouw organisatie voorop te laten lopen.

Out of the box inzicht...

Versnel je tijd tot inzicht met onze uitgebreide bibliotheek van vooraf ontwikkelde dashboards. Deze inzichten zijn gebaseerd op best practices en succesverhalen van andere klanten en bieden een solide basis om jou van de juiste stuurinformatie te voorzien.

JLA lach

...of een dashboard op maat...

De administratieve processen zijn bij veel organisaties generiek. De primaire bedrijfsprocessen zijn dat vaak niet. Daarom bieden we met vInsights niet alleen de standaard dashboards.

Ons team van BI experts staat klaar om samen met jou gepersonaliseerde dashboards te ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.

Dit zonder hoge investeringskosten en onderhouden voor een vast bedrag per maand.

vInsights IN DE PRAKTIJK ZIEN?

Natuurlijk kan dat! Boek eenvoudig een demo en ontdek de voordelen van ons Business Intelligence platform

...voor nu en in de toekomst.

Naarmate jouw organisatie groeit, groeit vInsights met je mee. Het platform is ontworpen om moeiteloos te schalen, zodat je nooit beperkt wordt door technologie.

Of je nu behoefte hebt aan meer gebruikers, complexere datasets wilt analyseren, of van een standaard dashboard toch een maatwerk dashboard wilt maken, het platform is klaar voor jouw ambities.

Wij geloven dat krachtige inzichten toegankelijk moeten zijn voor iedereen binnen je organisatie. 

vInsights biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor gebruikers van alle niveaus eenvoudig toegang hebben tot de data die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Zelfs via de app!

JBO laptop bureau

Kies voor business intelligence van VOXTUR

Kies je voor VOXTUR dan kies je voor digitaal vooroplopen. Wij geloven erin dat als stuurinformatie er is om jou te helpen, jij het ook moet kunnen begrijpen. Daarom zorgen we voor eenvoud in business intelligence. 

vInsights geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Op zoek naar grip en inzicht met business intelligence?

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.