Over ons

Maak kennis met onze organisatie

Samen digitaal voorop

Het digitaal voorop laten lopen van jouw organisatie is onze passie. Daarbij gaan we verder dan de tools alleen. Wij brengen jouw organisatie in beweging.

Met hoofd en hart automatiseren wij samen met onze klanten bedrijfsprocessen die duurzaam bijdragen aan een beter resultaat. Zowel voor onze klanten als voor de wereld om ons heen.

digitaal voorop

Wat

Wij werken voor organisaties die de volgende stap in automatisering willen nemen. Samen met onze klanten realiseren we gestandaardiseerde, gedigitaliseerde en geautomatiseerde bedrijfsprocessen en zorgen dat ze continu meebewegen met jouw organisatie.

Het resultaat van ons werk? Een organisatie waarbij de processen klaar zijn voor de toekomst, strategische keuzes gemaakt worden op basis van data en het weer draait om het belangrijkste kapitaal: medewerkers en klanten.

Echte verbinding bij Plato Group

Binnen VOXTUR werken verschillende mensen met verschillende expertises, en dat maakt dat je niet één smaak krijgt, maar het beste van alle werelden. Ze zetten hun diversiteit goed in en dat is voor de implementatie goud waard.

Hoe

Onze aanpak is anders. Met open, nieuwsgierige blik brengen we de processen van jouw organisatie in kaart. We stellen veel vragen, duiken diep in de processen en leven ons in jouw organisatie in. We kijken naar wat echt waarde gaat toevoegen en laten niet los voordat we samen een beter resultaat zien.

Verwacht van ons geen lange beleidsdocumenten, presentaties of complexe processen. Digitaal vooroplopen vraagt om eenvoud.

Onze waarden

Onze organisatie is gebouwd op vier kernwaarden:
  • Een VOXTUR medewerker geeft klanten niet wat ze vragen maar wat ze nodig hebben. Ze zorgen voor eenvoud, terwijl ze de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit leveren die onze klanten vandaag en morgen verder helpt. Dat is pas meerwaarde.
  • Je vindt niemand die meer energie uit het werk haalt en gedreven is. Een VOXTUR medewerker is betrokken en gaat voor succes. Passie voor het vak noemen we dat.
  • Bij VOXTUR mag je jezelf zijn en krijg je vrijheid om nieuwe initiatieven te ontplooien. Daarentegen sta je altijd klaar voor je collega’s en handel je met gezond verstand in het belang van VOXTUR. Vertrouwen is het belangrijkste dat er is.
  • Een VOXTUR medewerker creëert magische momenten en brengt het vuur over op anderen. Deelt kennis en zet mensen aan tot nadenken. Dat noemen we inspireren.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.