Verandermanagement

Een gestructureerde aanpak voor jouw verandertraject

Misschien is het wel een van jouw grootste uitdagingen: hoe krijg je jouw organisatie mee in de verandering die komen gaat. De medewerkers spelen hierin de belangrijkste rol.

Tijdens jouw veranderingstraject kijken we dan ook vooral naar de menselijke factor en focussen we op de snelheid waarmee medewerkers te maken krijgen met de verandering, wat de impact is van de verandering en hoe vaardig ze zijn na het invoeren van de verandering.

Een gestructureerde aanpak...

Medewerkers spelen de belangrijkste rol tijdens jouw verandertraject. Om de kans op succes te vergroten hanteren we dan ook een gestructureerde aanpak. Met deze aanpak kijken we naar de volgende vijf doelen:
Succes

Zij gingen je voor

Change agents

...Die verandering laat werken...

Door in de juiste volgorde te werken aan deze vijf doelen laten we zien:
Om verandering te laten werken kijken we en managen we ook doorlopend de houding van managers. Van informeren en er zijn tot coachen, stimuleren en veranderingen vieren.

...En blijvend laat werken

Ieder verandertraject levert op een bepaald moment wel weerstand op. Onze visie is dat jouw medewerkers niet bang zijn om te veranderen, maar wel om te verliezen. Daarom zijn deze stappen in jouw verandertraject ook van onschatbare waarde.

Een goed communicatieplan waar alle medewerkers uit alle lagen van jouw organisatie op een passende manier in zijn meegenomen helpt je daarbij.

Daarnaast helpen wij je jouw medewerkers te stimuleren, ze te laten zien dat het werkt en samen successen te vieren.

Alles om samen verandering te laten werken.

Software implementatie

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.