Verandermanagement

Je staat aan de vooravond van een grote verandering: de uitrol van een nieuw softwarepakket, een grote organisatorische wijziging of de introductie van een nieuw proces binnen jouw bedrijf. Het belang om dit project te doen slagen is groot en dat kan alleen als je de organisatie meekrijgt. Het creëren van draagvlak door goede communicatie is cruciaal in een veranderproces. 

Draagvlak

Het creëren van draagvlak door goede communicatie is cruciaal in een veranderproces. Voxtur heeft op basis van best practices een verandermanagement-methodiek ontwikkeld die jou helpen, om van jouw project een succes te maken. 

Verandermanagement
Kuijpers
Landal Greenparks
WURTH
Samhoud
roompot
Verandermanagement

5 fases

Om het veranderproces goed te begeleiden, delen we het project in 5 fases: maak het helder, maak het bekend, maak het echt, maak het waar en maak het blijvend. Bij elke fase horen specifieke activiteiten die bij ieder project van belang zijn, zoals het opstellen van het veranderverhaal, een stakeholderanalyse en het communicatieplan. VOXTUR ondersteunt jou bij elk onderdeel en wij maken het werk makkelijker door inbreng van theorie, tools en templates. 

Dé AFAS Partner die samen met jou kijkt naar verandering en zorgt voor focus en groei. Ben jij er klaar voor?

Agents

Bij een succesvol verandermanagementproject is er een hoge mate van betrokkenheid vanuit de interne organisatie. Daarom werken wij tijdens een project change agents. Dit zijn medewerkers met een bepaald aanzien binnen de organisatie. Dit kan zijn door kennis, ervaring, charisma of het interne netwerk waarover de change agent beschikt. Samen met de Changemanager van VOXTUR leidt de agent het project, waarbij de agent het gezicht vanuit het project richting de organisatie is. 

Verandermanagement
Verandermanagement

Software implementatie

Wanneer je kiest voor de implementatie van een nieuwe softwareoplossing zoals AFAS, verandert er veel binnen je organisatie. Processen worden efficienter ingericht en dat betekent een nieuwe manier van werken voor jouw medewerkers. Het is cruciaal voor het slagen van het project om deze verandering goed te begeleiden en  te zorgen voor voldoende daadkracht in alle lagen van de organisatie. Met de ervaring van ruim 400 software implementatieprojecten 

Verander- management

Dit is waarom verandermanagement van VOXTUR werkt, ook voor jou! Je leest het in onze brochure.

Verandermanagement brochure Voxtur