AFAS Consultancy

AFAS Consultancy

Eenvoud in digitale bedrijfsprocessen

AFAS CONSULTANCY

Laat verandering werken

De visie is helder: software moet zo simpel zijn dat je geen consultancy nodig hebt om er mee te werken, het in te richten of te optimaliseren.

Toch is AFAS consultancy essentieel om de verandering te laten werken.

De meerwaarde van onze AFAS consultants zit namelijk niet in uitvoerende werkzaamheden, de meerwaarde zit in het advies. Want alleen door een frisse kijk op digitale bedrijfsprocessen kun je werken aan eenvoud. En pas als je het eenvoudig hebt gemaakt laat je verandering werken.

ONZE TROTS

Deze organisaties gingen je voor

IMPLEMENTATIE

Voor als je nieuw bent...

Ga je starten met AFAS? Gefeliciteerd! Er komt een boel op je af maar geen zorgen: wij zijn er voor je.

Tijdens de implementatie van de software van AFAS is consultancy een essentieel onderdeel. Je wilt namelijk dat de verandering die je voor ogen hebt ook realiteit wordt. Onze AFAS consultants helpen je die verandering te realiseren.

De software van AFAS is al vooraf ingericht op basis van een standaard die is gebaseerd op de ervaring van meer dan 12.000 organisaties, maar het is ook van belang dat deze standaard aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

Tijdens de implementatie starten onze AFAS consultants daarom met het in kaart brengen van jouw bedrijfsprocessen. Ze doorlopen daarbij drie fasen: standaardiseren, digitaliseren en automatiseren.

Hierdoor slaan we twee vliegen in één klap: betere bedrijfsprocessen die ook nog eens aansluiten op de standaard van AFAS.

OPTIMALISATIE

...of al een tijdje onderweg

De software van AFAS biedt talloze mogelijkheden. Zonde als je er geen gebruik van maakt. Daar gaan we wat aan doen!

Jouw AFAS abonnement geeft je de mogelijkheid om altijd te genieten van de nieuwste functionaliteit. En omdat de software volledig in de cloud draait, ben je altijd voorzien van de meest recente versie. Maar nieuwe functionaliteit moet je nog wel inrichten.

Daar gaan we je bij helpen.

Onze AFAS experts zijn altijd op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen in de software en adviseren je pro-actief over kansen. Ook wanneer je zelf iets hebt ingericht wat later standaard in de software komt helpen wij je met het inrichten en de conversie.

DAAROM KIES JE VOOR ONS

Het verschil zit in onze mensen

Kies je voor AFAS consultancy van VOXTUR, dan kies je voor verandering die werkt. En dat vooral ook blijft doen.

Wat ons onderscheid van de rest zijn onze mensen. Ook dat lees je natuurlijk vaker, maar een VOXTUR-medewerker herken je meteen: ondernemend, familiair, altijd op zoek naar meerwaarde en geeft vertrouwen.

Maar er is meer waardoor jij de verandering krijgt waar je naar op zoek bent:

Neem contact op

Naam*

We komen graag met je in contact

Of je nu de voorkeur hebt voor een online afspraak of toch liever fysiek afspreekt, vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Waarom VOXTUR?