AFAS Consultancy

Eenvoud in digitale bedrijfsprocessen? Regelen we!

💡 Laat verandering werken

Wil je nieuwe mogelijkheden in AFAS inrichten? Of juist bestaande functies optimaliseren? 

Wij gaan je helpen!

Als je AFAS gebruikt heb je software in huis met bijna onbegrensde mogelijkheden. 

Dit brengt heel veel voordelen met zich mee, maar ook nadelen: waar moet je bijvoorbeeld beginnen?

Of je nou nieuw bent met AFAS of al een tijdje onderweg: een AFAS consultant van VOXTUR helpt je om jouw bedrijfsprocessen te standaardiseren, te digitaliseren en te automatiseren.

Deze organisaties gingen je voor

AFAS consultancy

Voor als je nieuw bent...

Ga je starten met AFAS? Gefeliciteerd! Er komt een boel op je af maar geen zorgen: wij zijn er voor je.

Tijdens de implementatie van de software van AFAS is consultancy een essentieel onderdeel. Je wilt namelijk dat de verandering die je voor ogen hebt ook realiteit wordt. Onze AFAS consultants helpen je die verandering te realiseren.

De software van AFAS is al vooraf ingericht op basis van een standaard die is gebaseerd op de ervaring van meer dan 12.000 organisaties, maar het is ook van belang dat deze standaard aansluit op jouw bedrijfsprocessen.

Onze AFAS consultants starten tijdens het implementatietraject daarom met het in kaart brengen van jouw bedrijfsprocessen. Ze doorlopen daarbij drie fasen: standaardiseren, digitaliseren en automatiseren.

Hierdoor slaan we twee vliegen in één klap: betere bedrijfsprocessen die ook nog eens aansluiten op de standaard van AFAS.

...of al een tijdje onderweg

De software van AFAS biedt talloze mogelijkheden. Zonde als je er geen gebruik van maakt toch? Daar gaan we wat aan doen!

Jouw AFAS abonnement geeft je de mogelijkheid om altijd te genieten van de nieuwste functionaliteit. En omdat de software volledig in de cloud draait, ben je altijd voorzien van de meest recente versie. Maar nieuwe functionaliteit moet je nog wel inrichten.

Daar gaan we je bij helpen.

Onze AFAS experts zijn altijd op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen in de software en adviseren je pro-actief over kansen. Ook wanneer je zelf iets hebt ingericht wat later standaard in de software komt helpen wij je met het inrichten en de conversie.

AFAS consultancy
Feestje

Het verschil zit in onze mensen

Kies je voor AFAS consultancy van VOXTUR, dan kies je voor verandering die werkt. En dat vooral ook blijft doen.

Wat ons onderscheid van de rest zijn onze mensen. Ook dat lees je natuurlijk vaker, maar een VOXTUR-medewerker herken je meteen: ondernemend, familiair, altijd op zoek naar meerwaarde en geeft vertrouwen.

Maar er is meer waardoor jij de verandering krijgt waar je naar op zoek bent:

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Waarom VOXTUR?

Jan-Jaap Boskaljon