AFAS Consultancy

Efficiënter werken, leidt tot meer plezier in je werk. Dat wil toch iedereen? Samen werken we aan het analyseren, documenteren en implementeren van efficiëntere processen. Hierdoor verkorten we doorlooptijden, verminderen we fouten en creëren we inzicht. Met onze AFAS Consultancy halen we het maximale uit de mogelijkheden van AFAS Software en behalen we sneller resultaat. VOXTUR: verander, focus en groei.

AFAS Implementatie

De komst van een nieuw softwarepakket zorgt voor verandering binnen je organisatie. Best spannend, toch? Wij beloven je dat we met jouw inzet én onze AFAS Consultancy het maximale uit AFAS Software halen. Dit doen we door verder te kijken dan alleen de bedrijfsprocessen. Tegenwoordig is bijna ieder proces in Profit te realiseren, maar wat is het meest effectief? We leren jou en je organisatie graag beter kennen. Op basis van die kennis én de kennis van het systeem, maken we tijdens het AFAS Consultancy traject de vertaalslag naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Onze AFAS Consultancy laat verandering werken.

AFAS Consultancy en implementatie met VOXTUR
Kuijpers
Landal Greenparks
WURTH
Samhoud
roompot
AFAS consultancy en optimalisatie met VOXTUR

AFAS Optimalisatie

Ben je al lid van de club, maar haal je nog niet het maximale uit AFAS? We kunnen ons best voorstellen dat een aantal bedrijfsprocessen inmiddels zijn veranderd. Misschien wil je ook gelijk die nieuwe functionaliteit gebruiken. Onze AFAS Consultancy is erop gericht om jou te helpen bij het optimaliseren van de software. Zo zorgen we voor meer tijd, inzicht en werkplezier. We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen. Betreft het bijvoorbeeld een HRM-proces, Payroll of juist een koppeling? Daar horen kritische vragen bij; want we willen de processen zo optimaal mogelijk inrichten.

Verander, focus & groei met onze AFAS Consultancy: ben jij er klaar voor?

Een efficiënte inrichting door onze AFAS Consultancy

Vervolgens starten we met de inrichting. Tijdens dit proces dragen we zoveel mogelijk kennis over. Ook hebben we jouw input nodig: onder andere bij de testwerkzaamheden. Voldoet de inrichting aan de verwachting? Dat bepaal jij. Als alle inrichting uitvoerig is getest, vindt de oplevering plaats en sluiten we het (deel-)project af.

AFAS kent voor onze consultants geen geheimen; of het nu gaat om recruitment, autorisatie of koppelingen. Voor elk vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Het doel van onze AFAS Consultancy is om jou zo efficiënt mogelijk te laten werken. Zo bespaar je tijd, geld én voorkom je onnodige fouten.

AFAS partner

Ben jij klaar voor werkende verandering? In onze brochure lees je alles over AFAS Consultancy van VOXTUR.

Ben jij klaar voor werkende verandering? In onze brochure lees je alles over AFAS Consultancy van VOXTUR.

VOXTUR brochure