Webinar

Verzuim: Zieke werknemer(s) en dan?

Verzuim: voor iedereen van belang

Hoe ga je om met zieke werknemers die meer hebben dan een griepje? Wat kun je als werkgever doen om de re-integratie te bevorderen? Hoe waarborg je de privacy van jouw zieke werknemer? En hoe kun je dit alles zo goed mogelijk automatiseren? Vragen die voor iedereen – van werknemer tot werkgever – belangrijk zijn!

Het verzuim in Nederland stijgt sinds 2018 weer. De jaren daarvoor lieten daarentegen nog een dalende trend zien. Mede door deze ontwikkeling stellen de wetgever en het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) hoge eisen aan de rol van de werkgever in het re-integratieproces van de werknemer. Verzuim en re-integratie zijn voor jou dan ook relevanter dan ooit. Hoog tijd dus om je kennis over deze onderwerpen uit te breiden.

Tijdens deze webinar delen arbeidsrecht advocaat Suzanne Meijers en VOXTUR consultant Damy Lenards waardevolle inzichten omtrent het onderwerp verzuim. Leer in deze webinar meer over de volgende onderwerpen:

  • Re-integratie verplichtingen en Wet verbetering poortwachter;
  • Het contact met de bedrijfsarts;
  • Situatieve arbeidsongeschiktheid;
  • Privacy van je zieke medewerker;
  • Inzicht in verzuim.

Kijk het terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Maak kennis met de sprekers

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers is advocaat arbeidsrecht en auteur van het boek “Geen gedoe met personeel Arbeidsrecht voor ondernemers”. Al bijna 20 jaar ondersteunt zij bedrijven bij dossieropbouw, reorganisaties en conflicten met zieke werknemers. Met haar pragmatische aanpak, helpt zij organisaties bij het voorkomen en/of het snel oplossen van problemen op de werkvloer.
Damy Lenards

Demy Lenards

Damy Lenards is AFAS consultant bij VOXTUR. Als dienstverlenend AFAS-partner, helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Met zijn opleiding Business IT & Management als achtergrond, helpt hij de klanten van VOXTUR met het vertalen van vragen vanuit de business, naar efficiënte IT oplossingen en processen.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Kijk het webinar terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Mogen we je blijven inspireren?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de inspiratie direct in je mailbox!

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.