Webinar

Pre-boarding

Maximale aandacht voor nieuwe medewerkers

De werkloosheid is laag en de vraag naar arbeid is hoog. Het gevolg is dat er eind 2021 meer vacatures waren dan werklozen. Juist nu is het dus belangrijk om de talenten die je met veel energie aan je hebt weten te binden de juiste aandacht te blijven geven. Ook voor de eerste werkdag. Maar hoe doe je dat dan?

Tijdens het webinar pre-boarding: maximale aandacht voor nieuwe medewerkers nemen TJ en Jortijn je mee in de wereld van het pre-boarden van nieuwe medewerkers. Want het spreekwoord ‘het bezit van de zaak is het eind van het vermaak’ geldt natuurlijk niet voor een arbeidscontract. Toch?

Stel je voor: het contract met je nieuwe medewerker is getekend! En nu? Soms duurt het nog weken tot de eerste werkdag. Hoe zorg je ervoor dat je de binding met jouw nieuwe collega alvast vergroot?

We geven je concrete tips en voorbeelden over wat kun je doen om de cultuur te laden, de medewerker te informeren over de eerste werkdag, zaken zoals bedrijfseigendommen intern goed te regelen; kortom te zorgen voor een fantastische eerste ervaring.

Want zeg nou zelf: jij wilt op je eerste werkdag toch ook niet in de kou staan of er op kantoor pas achter komen dat je toch echt geen boterhammen had hoeven smeren?

Direct terugkijken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Maak kennis met de sprekers

TJ Marshall

TJ is één van de oprichters van VOXTUR. Als dienstverlenend AFAS-partner, helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft TJ ruim 11 jaar bij AFAS gewerkt als salesmanager en consultant. Door zijn trajecten bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert TJ altijd vanuit een ruime ervaring.

Jortijn Bijl

Jortijn is marketingmanager bij VOXTUR. Hiervoor heeft Jortijn ruim 7 jaar bij AFAS gewerkt in diverse rollen van customer support tot consultancy en marketing. Als marketingmanager bij VOXTUR is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategie en uitvoering, waarbij hij zijn ervaring van meer dan 100 consultancytrajecten en marketingmanagement voor new business en recruitment gebruikt om als organisatie het verschil te kunnen maken.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Direct terugkijken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Mogen we je blijven inspireren?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de inspiratie direct in je mailbox!

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.