Webinar Pre-boarding

Gemiddelde beoordeling van onze webinars: 8,76
4.2/5

Pre-boarding

De werkloosheid is laag en de vraag naar arbeid is hoog. Het gevolg is dat er eind 2021 meer vacatures waren dan werklozen. Juist nu is het dus belangrijk om de talenten die je met veel energie aan je hebt weten te binden de juiste aandacht te blijven geven. Ook voor de eerste werkdag. Maar hoe doe je dat dan?

Tijdens het webinar pre-boarding: maximale aandacht voor nieuwe medewerkers nemen TJ en Jortijn je mee in de wereld van het pre-boarden van nieuwe medewerkers. Want het spreekwoord ‘het bezit van de zaak is het eind van het vermaak’ geldt natuurlijk niet voor een arbeidscontract. Toch?

Stel je voor: het contract met je nieuwe medewerker is getekend! En nu? Soms duurt het nog weken tot de eerste werkdag. Hoe zorg je ervoor dat je de binding met jouw nieuwe collega alvast vergroot?

We geven je concrete tips en voorbeelden over wat kun je doen om de cultuur te laden, de medewerker te informeren over de eerste werkdag, zaken zoals bedrijfseigendommen intern goed te regelen; kortom te zorgen voor een fantastische eerste ervaring.

Want zeg nou zelf: jij wilt op je eerste werkdag toch ook niet in de kou staan of er op kantoor pas achter komen dat je toch echt geen boterhammen had hoeven smeren?

Deze organisaties gingen je voor

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.