Webinar

Offboarding

8 september | 12.00 - 12.30 uur

🌟 Fan voor het leven

Een medewerker die jouw organisatie verlaat, maar jou als werkgever nog steeds aanraadt. Hoe fantastisch zou dat zijn? Tijdens de offboardingsfase krijg jij nog één kans om van jouw bijna oud-medewerker een fan voor het leven te maken. Hoe? Dat zie je tijdens dit webinar.

Offboarding her-uitgevonden

Tijdens het webinar offboarding: ‘Fan voor het leven’ nemen TJ en Jortijn je mee in de wereld van het offboarden van medewerkers. Want als een medewerker jouw organisatie verlaat heb jij als werkgever nog maar één kans om van deze medewerker een fan voor het leven te maken. 

Door middel van praktische workflows, taken die automatisch worden gegenereerd, een alumni-portal met oude loonstroken, foto’s en documenten op OutSite en ga zo maar door, zorg jij voor een fantastische terugblik op een hopelijk net zo fantastische werkzame periode.

TJ en Jortijn geven je in het webinar een andere kijk op offboarding en laten je zien hoe je dit proces borgt in de software van AFAS.

Ze nemen je stap voor stap mee in de theorie en psychologie, praktische voorbeelden en concrete handvatten die je na het webinar direct zelf kunt toepassen.

Offboarding
Pre-boarding

Maak kennis met de sprekers

TJ Marshall

TJ Marshall

TJ is één van de oprichters van VOXTUR. Als AFAS implementatiepartner helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft TJ ruim 11 jaar bij AFAS gewerkt als salesmanager en consultant. Door zijn trajecten bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert TJ altijd vanuit een ruime ervaring.

Jortijn Bijl

Jortijn is marketingmanager bij VOXTUR. Hiervoor heeft Jortijn ruim 7 jaar bij AFAS gewerkt in diverse rollen van customer support tot consultancy en marketing. Als marketingmanager bij VOXTUR is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategie en uitvoering, waarbij hij zijn ervaring van meer dan 100 consultancytrajecten en marketingmanagement voor new business en recruitment gebruikt om als organisatie het verschil te kunnen maken.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Zorgeloos

Direct aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Mogen we je blijven inspireren?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de inspiratie direct in je mailbox!

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.