Webinar

Dossieropbouw: Niet altijd negatief, wel altijd belangrijk

Begin bij de basis

Dossieropbouw betekent kortweg: het vastleggen van onder andere gesprekken, afspraken en instructies. De term heeft vaak een negatieve bijklank. Dat heeft natuurlijk een reden, meestal denk je er pas aan bij een ontslag. Maar wist je dat er ook zoiets bestaat als positieve dossieropbouw?

Positief of negatief: als je het hebt over dossieropbouw, begin je bij de basis. Wat staat er in de arbeidsovereenkomst, functieomschrijving en wat wordt vermeld op de loonstrook? Het lijkt overdreven, maar op elke plek kan relevante informatie staan over jouw medewerker. De volgende stap is het communiceren met de medewerker en een juiste vastlegging hiervan.

Tijdens dit webinar ontvang je handvatten om tot een goede dossieropbouw te komen. Suzanne Meijers neemt je mee in de arbeidsrechtelijke kant van het dossieropbouw en zal een aantal praktische tips & tricks geven. Vervolgens laat Dimitry Koteris je zien hoe je dit proces met de software van AFAS kunt automatiseren en borgen.

Kijk het terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Maak kennis met de sprekers

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers is advocaat arbeidsrecht en auteur van het boek “Geen gedoe met personeel Arbeidsrecht voor ondernemers”. Al bijna 20 jaar ondersteunt zij bedrijven bij dossieropbouw, reorganisaties en conflicten met zieke werknemers. Met haar pragmatische aanpak, helpt zij organisaties bij het voorkomen en/of het snel oplossen van problemen op de werkvloer.
Dimitry Koteris

Dimitry Koteris

Dimitry Koteris is één van de oprichters van VOXTUR. Als dienstverlenend AFAS-partner, helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft Dimitry ruim 10 jaar bij AFAS gewerkt als Business Consultant en Projectleider. Met ruim 200 implementaties achter zijn naam, bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert Dimitry altijd vanuit een ruime ervaring.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Kijk het webinar terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.