Webinar

Klaar voor de accountantscontrole

17 november | 12.00 - 12.30 uur

🔍 Leuker kunnen we het wél maken!

Als je een organisatie hebt met meer dan € 12 miljoen euro omzet, een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen en/of meer dan 50 FTE aan medewerkers ontkom je er niet aan: de accountantscontrole.

Vaak zijn de medewerkers weken zoet met het voorbereiden en aanleveren van stukken voor deze accountantscontrole.

Maar: gelukkig kunnen we dat leuker maken! Hoe? Dat ontdek je in dit webinar.

Meer zekerheid

Het doel van de accountantscontrole is om de zekerheid te geven dat de jaarrekening een juist beeld geeft van de werkelijkheid. 

Ondanks dat wanneer je aan twee van de drie hierboven genoemde punten voldoet je verplicht bent om een accountantscontrole uit te laten voeren, heeft het uit laten voeren van een accountantscontrole ook meerwaarde voor jouw organisatie zelf.

In dit webinar nemen Max en Dimitry je mee in de wereld van de accountantscontrole. Hoe gaat dat precies bij DRV in z’n werk, op welke punten worden de administratieve processen in AFAS beoordeeld en hoe kun je de inrichting in AFAS zo doen dat de accountantscontrole een stuk eenvoudiger wordt?

Dat en meer zie je in dit webinar.

voxtur-20220520_185
Pre-boarding

Maak kennis met de sprekers

Max Platvoet

Max Platvoet

Accountant, IT-auditor, data-analist én docent. Dat is Max. In de meer dan 13 jaar dat Max werkt voor Moore DRV heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan met het beoordelen van de bedrijfsvoering, het geven van verbeteringsvoorstellen voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen en geven financiële onderbouwingen bij te maken keuzes.

Dimitry Koteris

Dimitry is één van de oprichters van VOXTUR. Als AFAS implementatiepartner helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft Dimitry ruim 11 jaar bij AFAS gewerkt als projectleider en business consultant. Door zijn trajecten bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert Dimitry altijd vanuit een ruime ervaring.

Wat je tijdens dit webinar krijgt

Zorgeloos

Direct aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Nog even voor de transparantie: Dit webinar geven we in samenwerking met Moore DRV. Daarom delen we bovenstaande gegevens ook met Moore DRV. Omdat je waarschijnlijk niet dagelijks bezig bent met het voorbereiden op de accountantscontrole, kan het zijn dat wij of Moore DRV je na het webinar even bellen om met elkaar van gedachten te wisselen.

Mogen we je blijven inspireren?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de inspiratie direct in je mailbox!

Naam(Vereist)

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.