We zijn verhuisd!

Vanaf vandaag vind je ons op een nieuwe locatie! Na een maandenlange verbouwing en een verhuizing in slechts één dag hebben we intrek genomen in de Coenecoop 711 in Waddinxveen.

3 verhuizingen in 3 jaar

Jan-Jaap Boskaljon, directeur bij VOXTUR: “We zijn gestart op 1 juli 2020 en maken sindsdien een flinke groei door. Niet alleen in aantal klanten, maar zeker ook in aantal medewerkers. Waar in het begin een enkele kamer genoeg ruimte bood, werd het op 1 januari 2021 een pand met 12 werkplekken in Reeuwijk. Maar inmiddels zijn we daar ook uitgegroeid en zitten we dus op 3 verhuizingen in 3 jaar”.

Ondanks dat het werk van onze consultants het merendeel bij de klant en op afstand plaatsvindt was de verhuizing nodig. “Het aantal werkplekken was niet zozeer de reden waarom we moesten verhuizen. We wilden vooral een plek die meer bij ons past, ook in de toekomst.” zegt Jan-Jaap.

Een kantoor van nu

Jan-Jaap: “Misschien klinkt het een beetje cliché, maar we hebben echt gebouwd aan het kantoor van nu. Dat zie je niet alleen terug aan de tafelvoetbaltafel en visgraatvloer. We hebben met elkaar echt een plek gecreëerd waar het fijn is om te zijn. Voor zowel onze medewerkers als onze klanten.”

“Het is fijn om een plek te hebben waar iedereen altijd binnen kan lopen, onze klanten goed van dienst kan zijn, aan kan sluiten tijdens de lunch in onze BinaryBistro of natuurlijk even lekker kan ontspannen. We zijn echt trots dat we door het harde werk van de afgelopen jaren deze stap kunnen zetten.”

“Iedereen is welkom, de koffie staat klaar en eind juni gaan we het nog eens extra vieren met onze klanten tijdens een gezellig feest op het dakterras.” sluit Jan-Jaap af.

Over VOXTUR

Bedrijfsvoering is in de afgelopen jaren flink veranderd. Software heeft zijn intrede gedaan en is onmisbaar geworden. De keuze om administratieve processen met software te digitaliseren, vraagt om eenvoud.

Want als digitalisering bedoeld is om jou te helpen, is het essentieel dat jij het ook begrijpt.

Bij VOXTUR zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen zodat software van meerwaarde wordt voor jouw organisatie.

Wij automatiseren bedrijfsprocessen. Geven je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

Want pas dan krijg je de verandering waarop je altijd al hebt gehoopt.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.