VOXTUR introduceert vCoach

Waddinxveen, 25 maart 2024 – Na de introductie van vSync in 2022 en vInsights in 2023 introduceert VOXTUR dit jaar vCoach. De add-on op vInsights die het mogelijk maakt om niet alleen met je data te communiceren, maar ook ondersteuning geeft bij het interpreteren van de data.

De volgende stap in analytics

Directeur Paul van Giessel over deze nieuwe toevoeging aan het productportfolio van VOXTUR: “Organisaties hebben tegenwoordig meer dan genoeg data. Maar het juist begrijpen blijkt echt een vak apart. Sterker nog: je hebt niets aan data als je het niet juist interpreteert.”

“Om organisaties daarbij te helpen hebben we vCoach ontwikkeld. vCoach is niet alleen als AI chatbot die je helpt de data te interpreteren, het helpt je ook om actie te ondernemen zodat je het de volgende periode nog beter kunt doen.”

Alles met de kracht van AI

De scale-up uit Waddinxveen hoopt met deze innovatie steeds meer organisaties data-geïnspireerd te kunnen laten werken in plaats van data-gedreven. De AI assistent is hierbij een welkome aanvulling. Van Giessel: “vCoach is een 100% AI gedreven assistent. Het model is getraind op basis van ideeën van spirituele leiders als Drishti Toor, Bhanupriya Mogul en Tushar Krishnan.” 

vCoach helpt organisaties met bedrijfsvoering op basis van Business Spiritualiteit. Hierbij vormt de menselijke maat het uitgangspunt.

Van Giessel vervolgt: “Wij geloven erin dat je niet alleen digitaal vooroploopt door reorganisaties, nieuwe technieken of meer controle. Het is zaak terug te gaan naar de bron van de organisatie, je data. vCoach helpt onze klanten zichzelf weer in contact te brengen met de eigen verlangens.”

“Door deze inzichten, die daarnaast eenvoudig te delen zijn met collega’s ontstaat er een bezieling die wordt gedragen door de afdelingen, waardoor de organisatie weer vleugels krijgt.” verwacht de 38 jarige ondernemer.

Bekijk de video

Speciaal voor de introductie van vCoach maakte VOXTUR een video:

Vanaf april beschikbaar

Voor organisaties die de kracht van data-geïnspireerd werken willen ervaren en tegelijkertijd het maximale uit zichzelf en de organisatie willen halen heeft het bedrijf uit Waddinxveen goed nieuws:

“We hebben deze maand flink gas gegeven op de ontwikkeling. Daarom zijn we blij te kunnen melden dat vCoach vanaf volgende week maandag beschikbaar is” sluit van Giessel af.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.