VOXTUR Opent tweede vestiging op AFAS Campus in Leusden

Leusden, 17 november 2023 – VOXTUR opent in juni 2024 een tweede vestiging op de AFAS Campus in Leusden. Na de opening van de hoofdvestiging in Waddinxveen begin dit jaar breidt VOXTUR uit naar een nieuwe locatie.
TJ Marshall, algemeen directeur bij VOXTUR, kondigde deze ontwikkeling al eerder aan op LinkedIn: “Misschien ben je al het goede VOXTUR nieuws op je tijdlijn al zat, maar ik heb nog één dik nieuwtje. We krijgen een tweede thuisbasis! Vanaf juni 2024 zetten we naast Waddinxveen ook Leusden op stelten.”

Naast Waddinxveen straks ook in Leusden

TJ vervolgt: “Dit jaar nog zijn we in ons nieuwe pand getrokken in Waddinxveen en vanaf volgend jaar krijgen we ook een locatie op de AFAS Campus DotNL in Leusden. Een plek waar we onze energie en creativiteit samen met AFAS en andere partners kwijt kunnen.”

AFAS Campus: DotNL

De AFAS Campus vormt het centrum van innovatie rondom de software van AFAS. TJ: “DotNL biedt een unieke kans om de samenwerking met onze klanten, AFAS en andere partners te intensiveren en onze meerwaarde te vergroten. Met deze uitbreiding blijven we een leidende rol spelen in onze branche en gaan we organisaties nog meer inspireren hoe ze digitaal voorop kunnen lopen.”
Dennis van Dijk, Manager Partners & Opleidingen bij AFAS: “Niets is mooier dan een bloeiend en groeiend eco-systeem. Een netwerk waarin partners zowel concurrenten, samenwerkingspartners als vrienden kunnen zijn. Met de klant als grote winnaar. Nu ook VOXTUR zich gaat vestigen op de AFAS Campus zijn we met elkaar nog beter in staat onze klanten vergaand en langdurig succesvol en gelukkig te maken.”

Over VOXTUR

Wij zijn VOXTUR en helpen je voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Van organisaties wordt namelijk steeds meer verwacht dat zij toegevoegde waarde bieden aan klanten en medewerkers. We moderniseren technologie, verbeteren processen en transformeren ervaringen. Want alleen zo laat je verandering werken.

Over de AFAS Campus

De AFAS Campus vormt het centrum van innovatie rondom de software van AFAS. Op deze locatie direct naast het hoofdkantoor van AFAS kunnen zich straks allerlei vooruitstrevende ondernemers en organisaties gaan vestigen die niet alleen zorgen voor naadloze integratie van jouw software met die van AFAS, maar ook hoogwaardige dienstverlening bieden om het maximale uit de software van AFAS te halen.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.