Paul van Giessel nieuwe directeur VOXTUR Solutions

Waddinxveen, 22 mei 2023 – Paul van Giessel treedt per 24 juli toe tot de directie van VOXTUR als directeur VOXTUR Solutions. Het consultancybedrijf uit Waddinxveen zet hiermee een nieuwe stap in de missie om organisaties digitaal voorop te laten lopen.

Van Giessel is momenteel nog werkzaam als manager content bij AFAS Software en heeft meer dan 16 jaar ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Samen sterker

Met de toetreding van Van Giessel tot de directie van VOXTUR krijgt de scale-up meer focus op productontwikkeling.

Algemeen directeur TJ Marshall hierover: “We zijn erg trots op de toetreding van Paul. We kennen elkaar al jarenlang en hebben in het verleden mooie resultaten bereikt”.

“Na de opbouw van VOXTUR als een vooruitstrevende consultancy organisatie, is het nu de tijd om stappen te maken op het gebied van productontwikkeling. Met zijn ervaring op dit vlak gaat Paul ons helpen om ook hier een succes van te maken.” besluit Marshall

Focus op productontwikkeling

Van Giessel zal zich binnen VOXTUR Solutions (een onderdeel van de VOXTUR Groep), samen met Tim van Beek, directeur Innovatie, bezig gaan houden met productontwikkeling. Van Giessel: “Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan en mooie innovaties te brengen. VOXTUR heeft altijd al de ambitie gehad om organisaties voorop te laten lopen op het gebied van digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen en samen kunnen we de volgende stap maken.”

“Natuurlijk kan ik nog niet te veel loslaten over wat we op de planning hebben staan, maar de eerste innovaties komen snel op de markt.” Vervolgt van Giessel.

Over VOXTUR

Van organisaties wordt steeds meer verwacht dat zij toegevoegde waarde bieden aan klanten en medewerkers.

Dit vraagt om toekomstbestendige businessmodellen, gestroomlijnde bedrijfsprocessen en efficiënter werken.

VOXTUR helpt organisaties technologie te moderniseren, processen te verbeteren en ervaringen te transformeren om zo voorop te blijven lopen in de digitale wereld.

Want pas dan krijg je de verandering waarop je altijd hebt gehoopt.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.