Business consultancy

Jouw strategie. Verbeterd

Of je nu op zoek bent naar het verbeteren van (digitale) bedrijfsprocessen, de implementatie van een nieuw IT systeem of jouw bedrijfsstrategie, onze business consultants geven je energie over strategie- en organisatievraagstukken.

We ontwikkelen een strategisch plan en gaan indien gewenst met de implementatie aan de slag. Ook zorgen we dat de nieuwe strategie verankerd wordt en blijft om het maximale resultaat te bereiken.

Van een strategisch plan...

Een strategisch plan is de basis voor een succesvolle organisatie. Bij het maken van een strategisch plan kijken we naar het verleden en het heden van jouw organisatie. Ook beschrijven we het bedrijfsprofiel, kijken we hoe jouw organisatie is ontstaan en wat de bedrijfsstructuur is.

Afhankelijk van het doel van het traject maken we het strategisch plan specifiek. We onderscheiden hierin drie verschillende soorten:

Werkgeversverklaring in AFAS

Zij gingen je voor

Pre-boarding

...Via de implementatie...

Wanneer het strategisch plan is opgesteld helpen onze business consultants je ook met de implementatie van dit plan. Samen vertalen we het plan naar heldere, concrete, meetbare en ambitieuze maar haalbare doelstellingen en resultaten.

De medewerkers van jouw organisatie spelen de belangrijkste rol tijdens de implementatie van het strategisch plan. Door betrokken medewerkers kunnen kwalitatief betere beslissingen worden genomen, is er meer begrip, een hogere toewijding en dus minder weerstand.

Zaken zoals training, ontwikkeling en coaching om met de verandering van het nieuwe strategisch plan om te gaan worden dus zeker niet overgeslagen.

...Naar verankering

Na de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe strategie is het belangrijk deze te verankeren binnen jouw organisatie. Dit doen we door regelmatig te evalueren of de gekozen strategie nog wel succesvol is.

Zijn er afwijkingen? Dan kijken we samen naar de oorzaak en voeren eventuele wijzigingen op korte termijn door. Het voordeel hiervan is dat ook het management van jouw organisatie actief betrokken wordt bij de essentie van jouw organisatie, daardoor steeds strategischer gaat nadenken over de organisatie en daarmee de verandering laat werken.

Feestje

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.