Webinar

De 12 + 1 optimalisatiekansen voor 2023

13 december | 12.00 - 12.30 uur

✨ 2023? Zet IT in beweging!

Het einde van dit jaar is al bijna in zicht. Een mooi moment om terug te blikken maar ook belangrijk om alvast vooruit te kijken.

En hoe kun je dat beter doen dan met het webinar: De 12 + 1 optimalisatiekansen voor 2023?!

Jij gaat de show stelen!

Voordat je gaat genieten van de successen die je dit jaar hebt behaald krijg jij tijdens ons webinar een flinke bak inspiratie over functionaliteit die je in 2023 hoe dan ook moet hebben ingericht.

Welke kansen zien wij op het gebied van:

Feestje vieren
Pre-boarding

Maak kennis met de sprekers

TJ Marshall

TJ is één van de oprichters van VOXTUR. Als AFAS implementatiepartner helpt VOXTUR klanten het optimale uit de software te halen. Hiervoor heeft TJ ruim 11 jaar bij AFAS gewerkt als projectleider en business consultant. Door zijn trajecten bij zowel kleine als grote en complexe organisaties, adviseert TJ altijd vanuit een ruime ervaring.

Jortijn Bijl

Jortijn is marketingmanager bij VOXTUR. Hiervoor heeft Jortijn ruim 7 jaar bij AFAS gewerkt in diverse rollen van customer support tot consultancy en marketing. Als manager marketing & communicatie bij VOXTUR is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategie en uitvoering, waarbij hij zijn ervaring van meer dan 120 consultancytrajecten en marketingmanagement voor new business en recruitment gebruikt om als organisatie het verschil te kunnen maken.

Direct aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.