Webinar | 26 oktober | 12:00 uur

Talentmanagement: ben jij klaar voor 2025?

Benut jij al het talent in jouw organisatie?

De wereldeconomie draait op menselijk kapitaal. Medewerkers in een organisatie maken écht het verschil. Dit is recent opnieuw bewezen door opinieonderzoeksbureau TNS-NIPO. Hoe staat het met jouw menselijk kapitaal? Ken jij jouw high potentials? Heb je inzicht in het talent binnen je bedrijf en vervullen zij de cruciale rollen? Vandaag én morgen.

Meld je aan voor ons webinar op 26 oktober, dan helpen we jou hierbij op weg!

Aanmelden webinar

Zij zetten al in op talentmanagement:

roompot
Kuijpers
Plato Group

Zet met VOXTUR en Salure talentmanagement op #1

In dit webinar staat één vraag centraal: benut jij het talent in jouw organisatie? We vertellen hoe je dit inzichtelijk maakt met de 9 Box Performance Matrix of het HR3P model. Verder laten we zien hoe je deze informatie kunt vastleggen in AFAS en visueel inzichtelijk maakt met behulp van BI. Want zonder de juiste tooling, is dit een intensief en ingewikkeld proces. 

VOXTUR en Salure maken de high potentials én hun ontwikkeling voor jou inzichtelijk. Zo weet je op elk moment hoe het staat met jouw menselijk kapitaal. Waarom is dit van belang? Talent wat onbenut blijft, vertrekt. Hierdoor moet jij op zoek naar nieuw talent; wat niet alleen meer tijd kost, maar ook geld.

Ontmoet onze sprekers

jan-jaap

Jan-Jaap Boskaljon - VOXTUR

Jan-Jaap is één van de oprichters van VOXTUR en een kenner op het gebied van talentmanagement. Hij is inmiddels al meer dan 10 jaar actief binnen het AFAS netwerk, waarvan ruim 8 jaar in verschillende rollen bij AFAS. In die 10 jaar heeft hij heeft ruime ervaring opgedaan op het vlak talentmanagement in combinatie met AFAS software bij organisaties als Roompot, Plato Group en Kuijpers.

Jaco van Hengel - Salure

Jaco van Hengel - Salure

Jaco is partner bij Salure. Als AFAS-partner heeft Salure zich gespecialiseerd in Business Intelligence (BI). Met hun platform SalureConnect verzamelen zij data uit AFAS en andere applicaties om deze vervolgens visueel te presenteren via BI-dashboards.

Wat kun je verwachten?

Tijdens ons webinar vertellen Jan-Jaap en Jaco je alles over:

Wettelijke kaders

Talentmanagement
Wat is het én hoe kun je het toepassen?

Wettelijke eisen

High
potentials
hoe vind je ze én hoe houd je ze bij je?

proces

AFAS
inrichtingen
hoe je dit proces zo efficiënt mogelijk inricht in AFAS en visueel inzichtelijk maakt met BI. 

Aanmelden webinar