Boek een VOXTUR spreker

De medewerkers van VOXTUR zijn niet alleen regelmatig te zien of te horen in de podcast of in een webinar, ook in het land of virtueel delen ze graag visie over hun vak. Daarom boek je via deze pagina eenvoudig een VOXTUR spreker voor jouw (online) evenement.

Bekijk de profielen van onze sprekers en boek ze eenvoudig voor jouw evenement.

TJ Marshall

“Keep your eyes to the sky. Never glued to your shoes.” Dat is TJ’s motto. Als mede-oprichter en CEO van VOXTUR is hij dagelijks bezig de organisatie naar het volgende niveau te tillen. De menselijke kant staat hierbij centraal. Zijn visie op diversiteit en inclusie zorgt ervoor dat iedereen zich bij VOXTUR thuis en welkom voelt en daarmee zichzelf en de organisatie hard laat groeien.

Spreekt over:

TMA scaled
JBO scaled

Jan-Jaap Boskaljon

Sinds Jan-Jaap 13 jaar geleden de IT-wereld betrad zet hij zich dagelijks in om organisaties digitaal voorop te laten lopen. Organisaties helpen aan toekomstbestendige businessmodellen, gestroomlijnde bedrijfsprocessen en efficiënter werken is wat hem drijft. Zijn passie gecombineerd met een gezonde dosis humor en nuchterheid maakt dat hij organisaties eenvoudig een spiegel voor kan houden en verder brengt.

Spreekt over:

Tim van Beek

Zeg je innovatie, dan zeg je Tim. Als mede-eigenaar van VOXTUR is Tim verantwoordelijk voor innovatie binnen de organisatie. Dat geldt voor iets simpels als het optimaliseren van een proces, maar ook voor iets complex zoals de implementatie van nieuwe technologieën. 

Maar dat niet alleen. Innovatie zit voor Tim ook erg op het menselijk vlak. Hoe kunnen we meer uit onszelf halen en tegelijkertijd beter in balans zijn. En hoe kan hij als directielid bijdragen, niet alleen aan groei van de organisatie maar bovenal groei van de medewerkers?

Spreekt over:

TVB
PVG scaled

Paul van Giessel

Paul is als directeur Solutions bij VOXTUR verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling. Waar mens en machine samenkomt wordt het voor Paul interessant. Hoe krijg je meer grip op je organisatie, hoe versnel je processen en kun je met dezelfde hoeveelheid mensen meer bereiken?

Spreekt over:

Jortijn Bijl

Jortijn is binnen VOXTUR verantwoordelijk voor marketing & communicatie. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor de strategie, uitvoering en optimalisatie van marketingcampagnes. Jortijn bouwt daarbij niet aan een marketingafdeling maar aan een mediabedrijf, iets wat volgens hem alle organisaties moeten doen om ook in de toekomst relevant en onderscheidend te blijven. 

Spreekt over:

JBY scaled

Boek een spreker

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gemiddelde beoordeling:
4.4/5

Waarom kiezen voor een VOXTUR spreker?

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.