Schoonmaakbranche

🧽 Een glasheldere focus

Het model is simpel en tegelijkertijd complex: Uitstekende kwaliteit leveren in een zo scherp mogelijke doorlooptijd. En om dat te realiseren is het automatiseren van je administratieve bedrijfsprocessen essentieel.

Wij geven je grip...

Met een minimale back-office ben je verantwoordelijk voor een groot en belangrijk deel van de operatie. Daarom is het belangrijk de administratieve processen zoveel mogelijk te standaardiseren, te digitaliseren en uiteindelijk ook te automatiseren.

Om dit te realiseren brengen we eerst jouw primaire en secundaire bedrijfsprocessen in kaart. Wat gaat goed? Wat kan anders en waar kun je misschien zelfs mee stoppen?

Pas wanneer je volledig grip hebt op jouw organisatie weet je welke stappen je wanneer moet zetten om verandering te laten werken.

voxtur-20220520_40
Pre-boarding

...Focus, snelheid en inzicht...

Het digitaliseren van jouw primaire en secundaire bedrijfsprocessen zorgt voor focus, snelheid en inzicht. 

We beperken de handmatige invoer tot een minimum en laten systemen met elkaar communiceren. Hierdoor ben jij in staat met een minimale back-office je doelen te halen.

En door overkoepelend de managementrapportages te presenteren weet jij in één oogopslag hoe het met jouw organisatie gaat en waar het eventueel nog beter kan.

...Om je doelen te halen.

Ga je voor groei in het aantal objecten? Groei in kwaliteit of juist vermindering van overheadkosten?

Wat je doel ook is: als je kiest voor VOXTUR als branchespecialist in de schoonmaak, dan kies je voor verandering die werkt. 

Wij geloven erin dat als software bedoeld is om jou te helpen jij het ook begrijpt. Daarom zorgen we voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen.

Jouw schoonmaakorganisaties laten automatiseren door VOXTUR geeft je grip, snelheid en inzicht. Met meerwaarde voor jouw organisatie en eenvoud voor jezelf.

HR manager

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gemiddelde beoordeling:
4.4/5

Waarom kiezen voor VOXTUR?

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.