AFAS partner voor zorg & welzijn

Waardevolle zorg.

Schaarste op de arbeidsmarkt, het leveren van value based healthcare, de digitale transformatie.. Vele begrippen houden jou als manager of bestuurder in zorg & welzijn bezig. Komen we door alle ontwikkelingen en administratieve lastendruk nog wel toe aan waar zorg & welzijn voor bedoeld is?

Bij VOXTUR helpen wij jou daarom om voorop te lopen door het automatiseren van je administratieve bedrijfsprocessen in zorg & welzijn.

Door bedrijfsvoering te automatiseren...

Nu de administratieve lastendruk in de zorg & welzijn al hoog genoeg is, streef je naar efficiëntere processen.

De sleutel tot succes? Wij geloven dat deze ligt in de digitale transformatie van de zorg- & welzijnsbranche. Maar let op: automatisering is een middel, geen doel op zich.

Samen met jou brengen we de processen binnen jouw organisatie in kaart en vergelijken we deze met onze best practices voor zorg & welzijn.

Op die manier ontdek je snel welke processen vereenvoudigd, efficiënter en geautomatiseerd kunnen worden.

DKO presenteren
LEN vierkant

...stel je de mens weer centraal...

Door zowel je primaire processen als een EPD of ECD met de software van AFAS te koppelen en je secundaire processen zoals financieel, inkoop, HRM en payroll volledig te automatiseren lukt het je om jou en de collega’s waarmee je werkt weer betekenisvol werk te laten doen.

Maar dat niet alleen. Je minimaliseert ook de kans op handmatige invoerfouten, versnelt de doorlooptijd van processen en ruimte om te blijven innoveren.

Deze zorgorganisaties gingen je voor

...en blijf je digitaal voorop lopen.

Wat heeft jouw focus? Administratieve lastendruk verminderen, meer doen met dezelfde hoeveelheid collega’s of bijvoorbeeld primaire met secundaire processen verbinden?

Wat je focus ook is: als je kiest voor VOXTUR als branchespecialist in zorg & welzijn, dan kies je voor verandering die werkt.

Wij helpen als AFAS partner dagelijks instellingen technologie te moderniseren, processen opnieuw uit te vinden en ervaringen te transformeren om voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld.

RJO
JLA lach

Jouw voordelen

Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.