Salarisadministratie AFAS

Structureel hulp bij het verwerken van de salarissen

💶 AFAS Salarisadministratie uitbesteden

Voor veel organisaties behoort de salarisverwerking binnen AFAS niet tot de kerntaken. Het uitbesteden hiervan kan dan leiden tot tijdbesparing en kostenbesparing en meer zekerheid.

Ook wanneer je op zoek bent naar het tijdelijk uitbesteden van jouw salarisadministratie zijn wij er voor je. Kies daarom voor een interim salarisadministrateur AFAS van VOXTUR.

Omdat wij tijdens het verwerken van de salarisadministratie ook naar het proces kijken, adviseren we je ook direct hoe het eenvoudiger en efficiënter kan.

Voor een Payroll audit...

Verwerk je al enige tijd de salarissen in AFAS payroll en ben je op benieuwd of je op de meest efficiënte manier werkt?

Onze gecertificeerde consultants op het gebied van AFAS payroll analyseren samen met jou de payrollinrichting en jullie werkwijze.

Op basis van deze analyse ontvang je een adviesrapport met aanbevelingen op zowel procesmatig, als op het gebied van AFAS loonadministratie.

Payroll audit
Salarisadministratie

...Of als je het gewoon goed geregeld wilt hebben

Het juist en op tijd verlonen van jouw medewerkers is essentieel. Ook als je ervoor kiest om jouw AFAS loonadministratie uit te besteden.

Daarom investeren wij doorlopend in de kennis van onze medewerkers. Elke payroll expert is ook gecertificeerd AFAS expert.

Daarnaast hebben veel van onze medewerkers al eerder ervaring opgedaan bij organisatie als salarisadministrateur of HR medewerker.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gemiddelde beoordeling:
4.4/5

Waarom kiezen voor VOXTUR?

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.