AFAS Power BI Consultancy

Power BI Dashboards aangepast naar jouw behoeften
Gebruik jij de standaard Power BI dashboards maar voldoen deze nog niet aan jouw wensen en behoeften? Een Power BI Consultant van VOXTUR gaat je helpen.

AFAS dashboards aanpassen?

Standaard heeft de software van AFAS al een flink aantal standaard Power BI dashboards meegeleverd. Maar wat nou als deze nog niet helemaal voldoen aan de wensen van jouw organisatie?

Een Power BI consultant van VOXTUR helpt je om het standaard Power BI dashboard in AFAS zo aan te passen dat deze precies het inzicht geeft wat je er van had verwacht. 

Liever een compleet maatwerk dashboard? Wordt geregeld!

MFA OSC overleg

Standaard voor iedereen

Als je aan de slag gaat met specifieke managementinformatie voor jouw organisatie komt er veel op je af. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor. 

Doordat AFAS al een goede standaard set aan Power BI dashboards meelevert heb je een perfect vertrekpunt om jouw managementinformatie te presenteren. Maar standaard is niet voor iedereen. Om digitaal voorop te blijven lopen is het belangrijk dat de Power BI dashboards precies die informatie presenteren waar jouw organisatie op zit te wachten.

Daarom zijn de standaard Power BI dashboards in AFAS aan te passen naar de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Onze Power BI consultants geven je advies, begeleiding en helpen je ook met de inrichting van de Power BI dashboards in AFAS.

Heb je een specifiek dashboard nodig wat nog niet door AFAS wordt meegeleverd? Dan is vInsights een mooie aanvulling. 

Eerlijk en kritisch

VOXTUR maakt de dingen die wij bedenken mogelijk. En de snelheid in schakelen is voor ons heel fijn. Door de voortdurende coronacrisis wilden wij bijvoorbeeld ook een geautomatiseerd thuiswerkbeleid opzetten en in binnen een week stond dit al live. Zeleveren waar zij voor staan en wij kijken uit naar alle vervolgprojecten.

De voordelen van Power BI consultancy van VOXTUR

Denk je erover om een Power BI consultant van VOXTUR in te schakelen? Hier zijn 3 goede redenen:

Zij gingen je voor

Meest gestelde vragen

Nee dat hoeft niet! De Power BI dashboards worden standaard door AFAS meegeleverd. Wil je deze aanpassen? Dan doe je dit in de software van AFAS zelf.

Zeker! Voldoet de standaard van AFAS niet? Dan kun je ook een specifiek dashboard voor jouw organisatie laten ontwikkelen. Kijk eens naar vInsights waarbij je voor een vast bedrag per maand (dus ook zonder Power BI licentie) overal toegang hebt tot jouw dashboards. 

Bij VOXTUR geloven we in de kracht van standaard. Natuurlijk kunnen we AFAS ook koppelen aan jouw Power BI platform maar liever gaan we voor eenvoud. Met vInsights heb je namelijk zelf geen Power BI licentie meer nodig en worden jouw dashboards voor een vast bedrag per gebruiker per maand onderhouden, geoptimaliseerd en gehost. 

Aan de slag met jouw AFAS Power BI Dashboards?

Maak een afspraak met Roosmarijn

RoosMartijntje 2

Vraag eenvoudig je abonnement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Na het invullen van het formulier nemen we binnen 24 uur contact met je op om de details te bespreken.