AFAS Support

Wij zorgen dat jij verder kunt

💡 Wij zorgen dat jij verder kunt

Als je afhankelijk bent van software, wil je dat je bij vragen snel verder kunt. Ook als blijkt dat je iets moet aanpassen of juist nog moet inrichten.

Met AFAS support van VOXTUR zorgen wij ervoor dat jij verder kunt. Ideaal als je bijvoorbeeld niet genoeg capaciteit hebt op functioneel beheer of onvoldoende kennis in huis hebt van een specifieke functionaliteit.

Vragen stuur je op een laagdrempelige manier online in en worden door gecertificeerde AFAS experts bekeken waarna we je misschien nog even bellen als iets niet helemaal duidelijk is.

Vervolgens lossen we het direct voor je op, richten het voor je in of passen de inrichting aan waarna jij weer verder kunt.

Als je iets kleins wilt inrichten..

Niet iedere vraag is zo groot dat je direct een hele dag consultancy nodig hebt. Bijvoorbeeld als je gewoon iets wilt optimaliseren of denkt dat het eenvoudiger kan.

Daarom gaat AFAS Support van VOXTUR een stukje verder. We pakken kleine inrichting direct samen op of richten het op afstand helemaal voor je in.

Zo wordt jouw wens of optimalisatie direct uitgevoerd, hoef jij niet te wachten tot de consultant op bezoek komt en geniet je direct van eenvoud en meerwaarde.

AFAS Support
AFAS Support

...Of alleen een extra paar ogen en handen

Als functioneel beheerder ken je vaak de ins en outs van de software. Maar vaak is het toch fijn om een extra paar oren en ogen te hebben om kennis mee te delen. De kans is namelijk groot dat andere organisaties jouw vraagstuk al eens hebben opgelost of het misschien net wat eenvoudiger doen.

Ook als jij als functioneel beheerder niet voldoende tijd hebt om een vraagstuk op te lossen staan wij als extra paar handen voor je klaar om functionaliteit in te richten of te optimaliseren.

Neem contact op

Naam*

Waarom VOXTUR?

Jan-Jaap Boskaljon