Werving en Selectie

Download de GroeiGids en laat verandering werken

Werving

Een werken-bij website? Die bouw je natuurlijk in OutSite. Het voordeel is dat sollicitaties direct in AFAS terecht komen en je ze eenvoudig en volledig digitaal of geautomatiseerd kunt verwerken, zonder dat je de menselijke maat uit het oog verliest.

Haal het maximale uit jouw werving en selectie en download onze gratis GroeiGids met 17 pagina’s vol inspiratie om werving naar het volgende niveau te tillen.

AFAS OutSite
Selectie, pre-boarding en onboarding

Selectie, pre- en onboarding

De sollicitatie eenmaal binnen? Gefeliciteerd! Nu is het zaak om deze op een goede manier te behandelen. Jouw sollicitant heeft waarschijnlijk veel tijd, energie en liefde in de sollicitatie gestoken dus kun je dit niet afdoen met een simpel geautomatiseerd mailtje.

Eenmaal aangenomen? Ook dan is het van essentieel belang dat je werving & selectie van AFAS inzet om maximale aandacht te geven aan jouw nieuwe medewerker tijdens de pre-boardings- en onboardingsfase, bijvoorbeeld via InSite of een welkomstpagina op OutSite.

Haal het maximale uit jouw werving en selectie en download onze gratis GroeiGids met 17 pagina’s vol inspiratie om jouw selectie-, pre-boarding- en onboardingsfase naar het volgende niveau te tillen.

Download de GroeiGids

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ontvang direct de GroeiGids

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met de optimalisatie van werving en selectie in AFAS. Daarom kan het zijn dat we je even bellen om met jou van gedachten te wisselen.

Dit krijg je van ons