Werving en Selectie

Met werving en selectie van AFAS registreer je vacatures en sollicitanten en de voortgang van sollicitatiegesprekken.

Werving

Een werken-bij website? Die bouw je natuurlijk in OutSite. Het voordeel is dat sollicitaties direct in AFAS terecht komen en je ze eenvoudig en volledig digitaal of geautomatiseerd kunt verwerken, zonder dat je de menselijke maat uit het oog verliest.

Haal het maximale uit jouw werving en selectie en download onze gratis GroeiGids met 17 pagina’s vol inspiratie om werving naar het volgende niveau te tillen.

TJ Marshall

“Werving en selectie helpt je niet alleen eenvoudig zichtbaar te zijn bij potentiële sollicitanten. Het draagt ook nog eens bij aan eenvoud en maximale aandacht voor mensen.”

TJ Marshall – Oprichter en HR verantwoordelijke

Selectie, pre- en onboarding

De sollicitatie eenmaal binnen? Gefeliciteerd! Nu is het zaak om deze op een goede manier te behandelen. Jouw sollicitant heeft waarschijnlijk veel tijd, energie en liefde in de sollicitatie gestoken dus kun je dit niet afdoen met een simpel geautomatiseerd mailtje.

Eenmaal aangenomen? Ook dan is het van essentieel belang dat je werving & selectie van AFAS inzet om maximale aandacht te geven aan jouw nieuwe medewerker tijdens de pre-boardings- en onboardingsfase, bijvoorbeeld via InSite of een welkomstpagina op OutSite.

Haal het maximale uit jouw werving en selectie en download onze gratis GroeiGids met 17 pagina’s vol inspiratie om jouw selectie-, pre-boarding- en onboardingsfase naar het volgende niveau te tillen.

Download de GroeiGids

Naam*

Ontvang direct de GroeiGids

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met de optimalisatie van werving en selectie in AFAS. Daarom kan het zijn dat we je even bellen om met jou van gedachten te wisselen.

Dit krijg je van ons