Payroll

Automatische controles, integratie met de app, het kan allemaal!

Payroll Auditor

Met meer dan 130 controles is de Payroll Auditor van AFAS jouw trouwe collega als het gaat om de controle van je salarisadministratie.

De Payroll Auditor voert controles uit op bijvoorbeeld een medewerker die wordt uitgesloten van de loonaangifte, wanneer er sprake is van een leaseauto en onbelaste reiskostenvergoedingen, een parttimer met overuren, een sterke stijging in het uurloon en nog meer dan 126 andere.

Misschien heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen,  of wist je nog niet dat je zelf ook audits kunt toevoegen.

Payroll auditor-2
AFAS InSite

Volledige integratie

De Payroll software van AFAS is volledig geïntegreerd met de andere productonderdelen zoals HRM, financieel en projecten. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk de loonjournaalpost direct te verwerken in de financiële administratie, gekochte verlofdagen direct te verrekenen op de loonstrook of declaraties op een project uit te betalen aan de medewerker.

Zo wordt het verwerken van de salarisadministratie dus een gevolg van andere processen en zijn handmatige mutaties overbodig geworden.

Heb jij het gevoel dat je meer uit de integraties kunt halen?

Inzicht met dashboards

Loonbeslagen en leningen, loonkosten, loonmutaties. Dat en nog meer dashboards zijn standaard beschikbaar in AFAS. Het maken van eigen inzichten kan natuurlijk soms nog nodig zijn, zeker als je bijvoorbeeld vrije inrichting hebt toegepast.

Maar de standaard dashboards geven je al een mooi inzicht in hoe het er met jouw salarisadministratie voor staat.

Heb jij het gevoel dat je meer inzichten nodig hebt? 

Payroll dashboard

Download de GroeiGids

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ontvang direct de GroeiGids

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met de optimalisatie van werving en selectie in AFAS. Daarom kan het zijn dat we je even bellen om met jou van gedachten te wisselen.

Dit krijg je van ons