InSite en OutSite

Met InSite en OutSite van AFAS geef je medewerkers eenvoudig toegang tot jouw organisatie. De mogelijkheden van deze functionaliteit zijn vrijwel eindeloos.

AFAS InSite

AFAS InSite is het intranet van jouw organisatie. Deze werkt naadloos samen met de overige functionaliteit zoals bijvoorbeeld HRM, CRM, projecten en financieel.

Door het gebruik van AFAS InSite worden processen sneller en nauwkeuriger doorlopen.

Daarnaast is het een fantastisch middel om jouw medewerkers betrokken te houden bij de organisatie.

Haal het maximale uit jouw AFAS InSite en download onze gratis GroeiGids met 7 tips en trucs om jouw intranet naar het volgende niveau te tillen.

Jan Janssen
“Je kunt InSite en OutSite zien als het digitale visitekaartje van je organisatie.
Dat verdient gewoon aandacht.”
Isa Burger – Trainee consultant

AFAS OutSite

Gebruik jij AFAS OutSite al? Veel organisaties zetten AFAS OutSite in als werken bij website of klantportal omdat deze naadloos samenwerkt met functionaliteit zoals bijvoorbeeld HRM en CRM. Door het gebruik van AFAS OutSite ben je 25/7 in contact met de buitenwereld. Van sollicitanten tot klanten en van leveranciers tot aan vrijwilligers. Haal het maximale uit jouw AFAS OutSite en download onze gratis GroeiGids met 7 tips en trucs om jouw intranet naar het volgende niveau te tillen.

Download de GroeiGids

Naam*

Ontvang direct de GroeiGids

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met de optimalisatie van AFAS InSite en OutSite. Daarom kan het zijn dat we je even bellen om met jou van gedachten te wisselen.

Dit krijg je van ons