Financieel

Maak de boekhouding een gevolg van…

Inkoop, verkoop en de bank

Een boekhouding bijhouden is in feite niets anders dan een verslaglegging van de gebeurtenissen binnen jouw organisatie. De financiële software van AFAS is op zo’n zelfde manier ontwikkeld. Het verwerken van facturen zorgt voor kosten en opbrengsten in de boekhouding, het verwerken van de bank maakt dat er geen saldo’s meer openstaan bij debiteuren en crediteuren en vaste-activa zorgt voor de juiste afschrijving op bijvoorbeeld gebouwen of hardware.

Dit maakt het boekhouden een logisch gevolg van, zonder dat je zelf dus veel tijd kwijt bent met het verwerken van deze gegevens.

Payroll auditor-2
AFAS InSite

Volledige integratie

De financiële software van AFAS is volledig geïntegreerd met de andere productonderdelen zoals payroll, inkoop en projecten. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk de omzet uit een verkoopfactuur direct te verwerken in de financiële administratie, de loonjournaalpost met een druk op de knop te boeken of direct vaste activa toe te voegen bij het boeken van een inkoopfactuur.

Zo wordt het verwerken van de financiële administratie dus een gevolg van andere processen en zijn handmatige mutaties overbodig geworden.

Heb jij het gevoel dat je meer uit de integraties kunt halen?

Inzicht met dashboards

Liquiditeit, openstaande posten, winst en verlies. Dat en nog meer dashboards zijn standaard beschikbaar in AFAS. Het maken van eigen inzichten kan natuurlijk soms nog nodig zijn, zeker als je bijvoorbeeld vrije inrichting hebt toegepast.

Maar de standaard dashboards geven je al een mooi inzicht in hoe het er met jouw salarisadministratie voor staat.

Heb jij het gevoel dat je meer inzichten nodig hebt? 

Payroll dashboard

Download de GroeiGids

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ontvang direct de GroeiGids

We kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met de optimalisatie van financieel in AFAS. Daarom kan het zijn dat we je even bellen om met jou van gedachten te wisselen.

Dit krijg je van ons